1. Pelit
  2. Xbox
  3. Grand Theft Auto V -peli Xbox Onelle
Grand Theft Auto V -peli Xbox Onelle

Grand Theft Auto V -peli Xbox Onelle

  • Ennätyksiä rikkoneen peliklassikon uusin osa
1,02 €/kk
yhteensä 36,72 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,02 €/kk
36 kk
yhteensä 36,72 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Grand Theft Auto V -peli Xbox Onelle on Rockstarin tuottama uusi peliklassikko. Nuori katuhuijari, eläkkeelle jäänyt pankkiryöstäjä ja pelottava psykopaatti löytävät itsensä sairaimpien rikollisten, Yhdysvaltain hallituksen ja viihdeteollisuuden seasta. Kaupungissa, jossa et voi luottaa kenenkään.

Grand Theft Auto V -peli hyödyntää Xboxin grafiikkaa

Grand Theft Auto V -peli Xbox Onelle on jatkoa kriitikoiden ylistämälle ja ennätyksiä rikkoneelle avoimen pelimaailman klassikolle. Rockstarin GTA V hyödyntää Xbox Onen tehoja tarjoamalla tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa grafiikkaa, vilkkaampaa liikennettä, päivitettyä tekoälyä, uudistunutta ympäristöä, kehittyneitä sääolosuhteita ja aidompia vahinkovaikutuksia.

Pelikenttänäsi Los Santos ja koko Blainen piirikunta

Los Santos on laajalle levinnyt auringonpaahtama suurkaupunki, täynnä elämäntapaguruja, B-luokan tähtiä ja C-luokan julkkiksia. Nyt kaikki kamppailevat pysyäkseen pinnalla taloudellisen epävarmuuden, valeuutisten ja tosi-TV:n aikakaudella. Kaaoksen keskellä kolme rikollista pyrkii selviämään huomiseen. Vaihtoehdot ovat loppumassa ja nyt ryhmän on riskeerattava kaikki sarjassa uskaliaita ja vaarallisia ryöstöjä, joka voisi taata porukalle kissanpäivät loppuiäksi.

Yksityiskohtaisempi maailma, myös verkkopelinä

GTA V sisältää uuden 1. persoonan tilan, jossa tutkit Los Santosin ja koko Blainen piirikunnan maailmaa täysin uudella tavalla. Lisäksi Grand Theft Auto V -peli Xbox Onelle sisältää mahdollisuuden pelata Grand Theft Auto Online -verkkopeliä, jota voi pelata jopa 30 pelaajaa.