Honor 7S­­, Musta
Honor 7S­­, Musta
Honor 7S­­, Musta
Honor 7S­­, Musta
Honor 7S­­, Musta
Honor 7S­­, Musta
Honor 7S­­, Musta
Honor 7S­­, Musta
Honor 7S­­, Musta
Honor 7S­­, Musta

Honor 7S­­, Musta

  • 5,45” FullView-näyttö
  • Järeä akku ja tehokas kaiutin
2,18 €/kk
yhteensä 78,48 €norm. 99,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

2,18 €/kk
36 kk
yhteensä 78,48 €

Väri

Musta

Laiteturva

Täydennä SquareTrade laiteturvalla

0,00 €/kk/1 kk

Jatkossa 6,90 €/kk, ei määräaikaa

  • Ilmainen toimitus ja palautus
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Pidennetty kolmen vuoden DNA Takuu

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote noudettavissa 30 myymälästä

Kurkkaa tästä pieni pinkki hinta puhelinliittymälle

Vaihda nykyinen puhelimesi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen!

1.Katso nykyisen puhelimesi arvo tästä

2.Tilaa uusi puhelin

3.Vie tilausvahvistus tai toimituslähete DNA Kauppaan. Ota mukaan nykyinen puhelimesi ja saat vaihtohyvityksen.

Honor 7S on 5,45 tuuman FullView-näytöllä, tehokkaalla akulla sekä kaiuttimella varustettu puhelin. Todellinen viihdelaite. Pienikokoinen ja yksinkertaisen tyylikäs ja uudistetulla käyttöjärjestelmällä varustettu Honor 7S on helppokäyttöinen, edullinen ja ylittää odotukset.

Siro Honor 7S isolla 5,45 tuuman FullView-näytöllä

Honor 7S -puhelimen 5,45-tuumainen näyttö tarjoaa todellisen FullView-elämyksen. 73 % ruuturunko-suhde ja näytön 18:9 -kuvasuhde tekevät Honor 7S:stä kompaktin ja käteen istuvan kokonaisuuden, jota käytät helposti yhdellä kädellä. Honor 7S on täydellinen yhdistelmä siroa muotoilua ja isoa 5,45 tuuman näyttöä.

Puheäänen voimistus

Kuule puhelut iltapäiväruuhkassa. Honor 7S -puhelimella nostat soittajan äänenvoimakkuutta, kun painat äänenvoimakkuusnäppäintä soiton aikana. Tämä helpottaa kuuntelua äänekkäissä ympäristöissä. Honor 7S säätää äänenvoimakkuutta älykkäästi ympäristön mukaan.

Terävät kamerat kummallakin puolella

Taltioi ohikiitävät hetket tarkasti. Honor 7S:n nopeasti tarkentava 13 MP:n kameralla nappaat terävät valokuvat ja videot teräväpiirtotarkkuudella. 5 MP:n selfiekameran älykäs LED-valo jäljittelee studiovaloa. Se tukee kirkkauden säätöä automaattisesti tai manuaalisesti. Lopputuloksena luonnollisen kauniit ja upeat selfiekuvat. Myös hämärässä.

Lisää tallennnustilaa muistikortilla

Ja lisätilaa löytyy valokuville ja videoille. Honor 7S tukee kahden SIM-kortin ja erikseen ostettavan MicroSD-kortin käyttöä, joten laajenna puhelimen muistia aina 256 Gt:n asti. Honor 7S on varustettu Android 8.1 -käyttöjärjestelmällä. Se sisältää uusia fiksuja toimintoja, jotka lisäävät tehokkuutta.

Honor 7S pitkäkestoisella akulla

Järeä 3020 mAh:n akku tarjoaa virtaa 62 tunnin musiikin kuunteluun, 13 tunniksi videoiden katseluun tai valmiusaikaa jopa 15 päiväksi. Älykäs virransäästötoiminto ja sovellusten virranhallinta auttavat akun kapasiteettia säilymään tehokkaana vuosienkin latausten jälkeen.