Huawei MateBook X
Huawei MateBook X
Huawei MateBook X
Huawei MateBook X
Huawei MateBook X
Huawei MateBook X
Huawei MateBook X
Huawei MateBook X
Huawei MateBook X
Huawei MateBook X

Huawei MateBook X

  • Erittäin ohut ja kevyt
  • 13,3” 3K-kosketusnäyttö
  • Huawei Share -yhteys
30,52 €/kk
yhteensä 1 098,72 €norm. 1 599,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

30,52 €/kk
36 kk
yhteensä 1 098,72 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä

Tyylikäs ja superohut Huawei MateBook X on 13,3” FullView-näytöllä varustettu premium-kannettava. Tehokas Intelin suoritin ja 512 Gt:n SSD-muisti.

Nauti vapaudesta ultraohuen Huawei MateBook X:n kanssa

Huawei MateBook X yhdistää estetiikan, ultraohuen muotoilun, hienostuneen viimeistelyn sekä innovatiivisen käyttökokemuksen. Vain 1 kg kevyt kannettava on alle 1,4 cm ohut. Kanna MateBook X kahvilaan kuin aikakauslehti. Aseta MateBook X lennolla tarjotinpöydälle nauttiaksesi viihteestä.

Upea 13,3” kosketusnäyttö 3K-tarkkuudella

13,3-tuumainen Infinite FullView -kosketusnäyttö kiinnittää katseen. Sitä kiertävät huippuohuet metallikehykset. Yhdessä 90 % näyttö-runkosuhteen kanssa näyttö parantaa katselukokemusta. Ohut LTPS-näyttö tarjoaa uskomattoman pikselitiheyden ja pienen virrankulutuksen. Näytön 3K-tarkkuus lupaa terävän kuvan ja elävät yksityiskohdat. 3:2 -kuvasuhde on omiaan lukemiseen ja kirjoittamiseen.

Täydelliset yhdessä: Huawei MateBook X ja Huawei-puhelin

Huawei Share -yhteydellä liität Huawei-puhelimesi sekä Huawei MateBook X:n yhdeksi superlaitteeksi. Kosketa puhelimella tietokoneen kosketusalustaa ja yhteys on luotu. Näet puhelimen näytön MateBook X:n näytöllä ja kaksi laitetta toimivat saumattomasti yhteen.

Nauti tarkasta työskentelystä Free Touch -kosketusalustan kanssa

Huawei Free Touch tunnistaa painallukset tarkasti ja antaa palautteen värinällä. Suuren kokonsa ansiosta MateBook X:n kosketusalusta antaa enemmän vapautta käyttää monikosketuseleitä. Tulet rakastamaan sitä miten sileältä sen pinta tuntuu, kun käytät sitä napsauttamiseen, vierittämiseen ja vetämiseen. Huawei MateBook X takaa miellyttävän käyttökokemuksen.