1. Robotti-imurit
  2. iRobot
  3. iRobot Roomba 976 -robottipölynimuri
iRobot Roomba 976 -robottipölynimuri

iRobot Roomba 976 -robottipölynimuri

  • Tekee likaisen työn puolestasi
  • Navigoi asunnossasi kiertäen huonekalut
  • Tekee puhdasta jälkeä

Anna iRobot Roomba 976 -robottipölynimurin tehdä likaisen työn. Ääniohjattava Robotti-imuri navigoi koko asuntosi läpi ja siivoaa tunnollisesti.

Älykäs iRobot Roomba 976 tekee likaisen työn puolestasi

Keskivertoa älykkäämpi iRobot Roomba 976 -robottipölynimuri tietää missä mennään. Robotti-imuri kerää joka sekunti yli 230 400 datapistettä, joiden avulla se navigoi kodissasi, kiertää huonekalut sekä esteet. 27-asteen kulmassa oleva reunanlakaisuharja on suunniteltu lakaisemaan seinänvierustat sekä nurkissa piilottelevat roskat. Robotti tietää mistä on siivottu ja missä on vielä siivoamatta.

Ohjaa, ohjelmoi ja äänikomenna iRobot Roomba 976 -imuria

Tätä helpommaksi ei imurointi tule. Paina Clean-nappia ja iRobot Roomba 976 aloittaa työn. Voit ajastaa robotin imuroimaan silloin, kun olet töissä. iRobot Home -puhelinsovelluksella ohjaat robottia ja näet iRobotin siivouskartan. Voit myös komentaa robottia Googlen ja Alexan ääniohjauksella. Yhdellä latauksella Roomba 976 siivoaa jopa 75 minuuttia. Ja kun akku tyhjenee, robotti suuntaa kohti lataustelinettä

Kolmivaiheinen puhdistusprosessi takaa puhtaan jäljen

Kolmivaiheisessa siivousjärjestelmässä on kaikille pinnoille sopiva harjapari sekä voimaimu. Viisinkertainen ilmavirta vetää lian, roskat, pölyn sekä lemmikkien karvat piiloistaan. iRobot Roomba 976:n Dirt Detect -sensorilla robotti-imuri havaitsee asuntosi likaisimmat kohdat ja siivoaa nämä kohdat useampaan kertaan. HEPA-suodatin takaa, että poistoilma takuuvarmasti puhdasta.

Roomba 976 toimii myös robottimopin kanssa

Mikään ei voita sitä, kun palaa vastasiivottuun kotiin. Luo pari iRobot Roomba 976 -robottipölynimurista sekä Braava jet M6 -lattianpesurobotista. Nämä kaksi robottia pelaavat yhteen ja moppaus alkaa automaattisesti imuroinnin valmistuttua. Samalla iRobot Roomba 900-sarjan robotti-imurit analysoivat WiFi-verkkosi peittoa ja näyttää alueet, joissa WiFi-yhteytesi saattaa olla heikko.

13,86 €/kk
yhteensä 498,96 €sis. alv 24 %

Maksuaika

13,86 €/kk
36 kk
yhteensä 498,96 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.