1. Robotti-imurit
  2. iRobot
  3. iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri

iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri

  • Siivouksen tulevaisuus
  • Kiertää esteet ja tyhjentää automaattisesti
  • Unohda imurointi jopa 2 kuukaudeksi

Uuden J-sarjan iRobot Roomba j7+ vie sinut siivouksen tulevaisuuteen. Robotti-imuri imuroi itsenäisesti, tunnistaen ja kiertäen esteet. Tyhjentää automaattisesti ulkoiseen pölysäiliöön, joten unohda siivous jopa 60 päiväksi.

iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri kiertää esteet

iRobot Roomba j7+ -robottipölynimuri havainnoi ympäristöään. PrecisionVision-navigointitoiminnon avulla se kiertää esteet, kuten lemmikkien yllättävät vahingot, lattialle tippuneet puhelimen kuulokkeet tai sähköjohdot. iRobot Genius -toiminto selvittää, miten sen tulee toimia tällaisten esteiden kohdalla jatkossa. Roomba j7+ lähettää sinulle kuvan esteestä ja voit käskeä robotti-imurin kiertämään tai siivoamaan sen ympäriltä.

Unohda imurointi jopa kuukausiksi

Unohda imurointi jopa 60 päiväksi. iRobot Roomba j7+ tyhjentää itsensä automaattisesti ulkoiseen Clean Base -pölysäiliöön samalla kun robotti-imuri lataa itsensä. Kolmivaiheinen puhdistusjärjestelmä, eri pinnoille sopiva harjapari, ulottuvan reunaharjan sekä kymmenkertaisen imutehon ansiosta Roomba j7+ tekee puhdasta jälkeä.

Robotti-imuri lemmikkikotiin

Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä pitää kotisi kiiltävän puhtaana. Robotti-imuri siivoaa lemmikkien karvat, puhdistaa seinänvierustat sekä nurkat tarkasti ja jopa kymmenkertaisella imulla, joka vetää sisäänsä itsepintaisimmatkin sotkut ja tahrat. Lisäksi iRobot Roomba j7+ tottelee ääniohjausta, joten kutsu robotti-imuri siivoamaan jälkesi.

Älykäs iRobot Roomba j7 -robotti-imuri

Robotti-imurin toimintoja ohjaava iRobot Genius mahdollistaa, että Roomba j7 mukautuu muuttuviin aikatauluihisi ja siivoaa esimerkiksi vain silloin, kun et ole kotona. Robotti-imuri tietää, mitä huoneita kannattaa siivota mihinkin aikaan. Se siivoaa keittiön aamiaisen jälkeen ja ehdottaa sinulle räätälöidyn aikataulun. Kodin likaisimmat alueet saavat Roombalta erityishuomiota, ainutlaatuisten Dirt Detect -anturien ansiosta.

Yksi maailman johtavista siivousrobottivalmistajista

iRobot on yksi maailman johtavista kotitalousrobottien valmistajista. Esitellessään ensimmäisen Roomba-robotti-imurinsa vuonna 2002, yritys loi samalla kotitalousrobottien markkinat. Nykyisin maailmalla on yli 30 miljoonaa Roomba kotitalousrobottia ja iRobotin ansiosta siivoat entistäkin fiksummin, tehokkaammin ja mukavammin.

30,52 €/kk
yhteensä 1 098,72 €sis. alv 24 %

Maksuaika

30,52 €/kk
36 kk
yhteensä 1 098,72 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.