1. Robotti-imurit
  2. iRobot
  3. iRobot Roomba s9+ -robottipölynimuri
iRobot Roomba s9+ -robottipölynimuri
iRobot Roomba s9+ -robottipölynimuri
iRobot Roomba s9+ -robottipölynimuri
iRobot Roomba s9+ -robottipölynimuri

iRobot Roomba s9+ -robottipölynimuri

  • Robotti-imurien kuningas
  • Uskomaton imuteho ja automaattinen tyhjennys
  • Testivoittaja

Testivoittaja iRobot Roomba s9+ on robotti-imurien kuningas. Se nuolee nurkatkin. Uskomaton imuteho ja robotti-imuri siivoaa jälkensä automaattisesti.

Ketterä iRobot Roomba s9+ imuri ylettyy jokaiseen nurkkaan asti

iRobot Roomba s9+ löytää lian piiloistaan. Robotti-imurin PerfectEdge-teknologia yhdistettynä Maximized Edge -muotoiluun varmistaa, että imuri ylettää syvälle nurkkiin juuri sopivassa kulmassa toimivalla reunaharjallaan. Roomba s9+ -robotti-imurin sensorit tarkkailevat herkeämättä robotin edustaa ja auttavat sitä pääsemään seinien lähelle ja pitkälle nurkkiin.

Sopii allergikoille ja lemmikinomistajille

Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä irrottaa sitkeimmänkin lian sekä lemmikkien karvat. Erilaisille pinnoille sopiva kumiharjapari sekä 40-kertainen imukyky takaavat puhtaan lopputuloksen. iRobot Roomba s9+ nappaa jopa 99 % siitepölystä ja homeallergeeneista, jotka pysyvät loukussa robotti-imurissa koko matkan robotin ulkoiseen Clean Base -pölysäiliöön, eivätkä ne karkaa takaisin ilmaan.

iRobot Roomba s9+ tunnistaa kotisi ja eri huoneet

Edistyksellistä vSLAM-navigointiteknolgiaa hyödyntäen iRobot Roomba s9+ kerää joka sekunti yli 230 000 datapistettä, joiden avulla imurin neliytiminen prosessori luo tarkan kartan kodistasi. Se imuroi jopa 200 m2 alueen. iRobot Roomba 9+ tunnistaa keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneet. Voit käskeä s9+:n siivoamaan vain keittiön tai ajastaa eri huoneiden siivouksen tiettyyn aikaan. Voit myös määrittää alueet, jonne et halua robotti-imurin menevän.

TM-testivoittaja siivoaa jälkesi. Ja omat jälkensä.

Unohda imurointi viikoiksi ja jopa kuukaudeksi. iRobot Roomba s9+ tyhjentää automaattisesti robotin pölysäiliön hävitettävään pussiin, johon mahtuu jopa 30 säiliöllistä likaa ja pölyä. Joten ei siis ihme, että iRobot Roomba s9+ -robotti-imuri voitti helmikuussa 2020 TM Rakennusmaailman testin, saaden arvosanaksi täydet viisi tähteä.

Yksi maailman johtavista siivousrobottivalmistajista

iRobot on yksi maailman johtavista kotitalousrobottien valmistajista. Esitellessään ensimmäisen Roomba-robotti-imurinsa vuonna 2002, yritys loi samalla kotitalousrobottien markkinat. Nykyisin maailmalla on yli 30 miljoonaa Roomba kotitalousrobottia ja iRobotin ansiosta siivoat entistäkin fiksummin, tehokkaammin ja mukavammin. Lisäksi iRobot-imurit ymmärtävät ja puhuvat suomea.

36,08 €/kk
yhteensä 1 298,88 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

36,08 €/kk
36 kk
yhteensä 1 298,88 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja