1. Soundbarit
  2. JBL
  3. JBL Bar 300 Soundbar
JBL Bar 300 Soundbar
JBL Bar 300 Soundbar
JBL Bar 300 Soundbar
JBL Bar 300 Soundbar
JBL Bar 300 Soundbar
JBL Bar 300 Soundbar
JBL Bar 300 Soundbar
JBL Bar 300 Soundbar
uutuus

JBL Bar 300 Soundbar

  • Kompakti 5.0-kanavainen soundbar-kaiutin
  • Dolby Atmos & MultiBeam
  • Langaton WiFi-suoratoisto

5.0-kanavainen JBL Bar 300 soundbar-kaiutin MultiBeam-tekniikalla ja Dolby Atmos -äänellä tuo teatterilaatuisen 3D-tilaäänen kotiisi ilman tarvetta useille erillisille kaiuttimille. AirPlay-, Alexa MRM- ja Chromecast built-in -yhteensopiva WiFi tekee langattomasta suoratoistosta helppoa. Kompaktin kokoisen soundbarin 260 watin kokonaisteho takaa mukaansatempaavat äänielämykset elokuvien, musiikin ja pelien parissa.

5.0-kanavainen MultiBeam- ja Dolby Atmos -tilaääni

Heittäydy elokuvateatterilaatuiseen, tunnelmalliseen 3D-tilaääneen. 5.0-kanavainen JBL Bar 300 -soundbar on varustettu Dolby Atmos -äänellä ja MultiBeam-tekniikalla, joiden ansiosta kuulet vaikuttavia äänitehosteita joka puolelta huonetta. Useille erillisille kaiuttimille ei ole tarvetta, sillä ympäröivästä äänestä nauttimiseen riittää ainoastaan soundbar-kaiutin. Pienestä koostaan huolimatta se tarjoaa myös iskevyyttä mataliin ääniin, kiitos sisäänrakennetun bassoportin.

WiFi-suoratoisto AirPlay-, Alexa MRM- ja Chromecast built-in -tekniikalla

Aina uutta kuultavaa. JBL Bar 300:lla nautit langattomasti kaikkien suosikki-suoratoistopalvelujesi tarjonnasta, sillä soundbarin sisäänrakennettu WiFi on yhteensopiva AirPlay-, Alexa Multi-Room Music- ja Chromecast built-in -tekniikoiden kanssa. WiFi-yhteys mahdollistaa paitsi upean äänenlaadun suoratoistamaasi musiikkiin ja podcasteihin, myös automaattiset ohjelmistopäivitykset, jotta saat aina uudet ominaisuudet heti käyttöösi.

JBL Bar 300 Soundbar mainiolla 260 W:n kokonaisteholla

Yhteensä 260 watin teholla ääntä tuottava JBL Bar 300 muuttaa elokuvien, musiikin ja pelien parissa kokemasi elämykset entistäkin mukaansatempaavammiksi ja todentuntuisemmiksi. Helppokäyttöinen äänen kalibrointitoiminto varmistaa, että kolmiulotteiset äänitehosteet kuulostavat parhailta juuri kyseisessä huoneessa.

11,08 €/kk
yhteensä 398,88 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

11,08 €/kk
36 kk
yhteensä 398,88 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja