1. Soundbarit
  2. JBL
  3. JBL Bar 5.1 Surround Soundbar
JBL Bar 5.1 Surround Soundbar
JBL Bar 5.1 Surround Soundbar
JBL Bar 5.1 Surround Soundbar
JBL Bar 5.1 Surround Soundbar
uutuus

JBL Bar 5.1 Surround Soundbar

  • 5.1-kanavainen soundbar MultiBeam-ääniteknologialla
  • Tehokas ääni ja sykähdyttävä basso
  • Mukana langaton 10” subwoofer

Vaikuttava JBL Bar 5.1 Surround Soundbar luo upean kotiteatterikokemuksen. Herätä katselukokemuksesi eloon 550 W:n teholla ja 10 tuuman subwooferilla: toimintaleffan sykähdyttävä basso, trillerin kihelmöivä jännitys ja luontodokumentin kauneus. JBL MultiBeam -teknologia tarjoaa hämmästyttävän tilaäänen. Sisäänrakennetut Chromecast ja AirPlay 2.

JBL Bar 5.1 Surround Soundbar upealla 5.1-kanavaisella tilaäänellä

JBL MultiBeam -teknologia tuo uskomattoman elokuvakokemuksen kotiisi. Et tarvitse ylimääräisiä kaiuttimia tai johtoja. JBL Bar 5.1 Surround Soundbarin 550 watin ulosteholla koet elokuvat sekä musiikin ennen kokemattomalla tavalla. Voimakas surround-tilaääni ympäröi sinut ja vie mukanaan.

10” subwoofer varmistaa huimat äänitehosteet ja tuhdin soundin

JBL Bar 5.1 Surround Soundbar -kaiuttimen väkevä 10-tuumainen langaton subwoofer tarjoaa iskevän ja tarkan basson, joka vie sinut keskelle actionleffan tapahtumia sekä varmistaa, että jokainen biisi kuulostaa eeppiseltä.

Sisäänrakennettu Chromecast ja Airplay 2

Paras 4K Ultra HD -video ansaitsee parhaan äänen seurakseen. Televisiosi ja JBL:n Soundbar ovat uskomaton voimakaksikko. Sisäänrakennettu WiFi ja yhteensopivuus Chromecastin sekä Airplay 2:n kanssa tarkoittaa, että toistat suosikkisisältösi uskomattomalla äänellä, pelkällä sormen näpäytyksellä. Ja jos ei leffailta kiinnosta tänään, niin JBL Bar 5.1 Surround Soundbarilla toistat langattomasti musiikkia Bluetoothin avulla puhelimesta tai tabletista.

13,30 €/kk
yhteensä 478,80 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

13,30 €/kk
36 kk
yhteensä 478,80 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja