1. Kuulokkeet
  2. JBL
  3. JBL Free langattomat nappikuulokkeet
JBL Free langattomat nappikuulokkeet, Valkoinen
JBL Free langattomat nappikuulokkeet, Valkoinen
JBL Free langattomat nappikuulokkeet, Valkoinen
JBL Free langattomat nappikuulokkeet, Valkoinen

JBL Free langattomat nappikuulokkeet, Valkoinen

  • Aidosti langattomat nappikuulokkeet
  • Puhelut ja musiikki ilman kuulokejohtoja
2,74 €/kk
yhteensä 98,64 €sis. alv 24 %

Maksuaika

2,74 €/kk
36 kk
yhteensä 98,64 €

Väri

Valkoinen

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 2 myymälästä

JBL Free -nappikuulokkeet ovat aidosti langattomat in-ear-kuulokkeet, jotka tarjoava aidon JBL-soundin. Täysin langattomat JBL Free -kuulokkeet ovat omiaan puheluihin, musiikin kuunteluun ja aktiiviseen elämäntyyliin. Roiskeenkestävät nappikuulokkeet soivat jopa 24 tuntia yhdellä latauksella.

Aidosti langattomat JBL Free -nappikuulokkeet

Koe täysin langattoman elämäntyylin vapaus, kun kuuntelet musiikkia ja podcasteja. vastatessasi puheluihin, ollessasi lenkillä ja tietenkin treenatessa. JBL Free -kuulokkeet ovat täysin langattomat in-ear-kuulokkeet. Ne tarjoavat JBL:n mukaansatempaavan äänentoiston intuitiivisessa ja älykkäässä paketissa.

Latauskotelolla jopa 24 tuntia musiikintoistoa

Nauti kokonainen vuorokausi langattomasta äänentoistosta. JBL Free -kuulokkeet soivat yhdellä latauksella 4 tuntia ja latauskotelon varavirralla jopa 20 tuntia. Älykäs latauskotelo suojaa kuulokkeita ja lataa niitä silloin kun ne eivät ole käytössä. Vartin pikalatauksella saat tunnin toistoaikaa.

JBL Free -kuulokkeilla soitat handsfree-puhelut

JBL Free langattomat nappikuulokkeilla soitat vapaasti handsfree-puhelut. Yhdysrakenteinen mikrofoni tarjoaa selkeä-ääniset puhelut. Puhelun saapuessa, poista toinen kuuloke korvastasi ja käytät toista kuuloketta puheluihin. Hallinnoi puheluita ja musiikkia yhdellä helppokäyttöisellä painikkeella.

Roiskeenkestävät kuulokkeet istuvat miellyttävästi korviisi

JBL Free -kuulokkeet istuvat miellyttävästi korvaan. Mukana tulevien 3 paria erikokoisten tulppien ja 2 paria erikokoisia geelipehmusteita takaavat tukevan istuvuuden. Kuulokkeet pysyvät korvissasi treenatessa ja muissa tiukoissa käänteissä. IPX5-sertifioidut roiskeenkestävät kuulokkeet soivat korvissasi niin sateella kuin paisteella.