JBL Link 500 -älykaiutin

JBL Link 500 -älykaiutin

  • Jyhkeä JBL-äänentoisto
  • Langaton
  • Google Assistant -ääniohjaus

JBL Link 500 on jyhkeä älykaiutin, jolla nautit musiikista langattomasti WiFin ja Bluetoothin avulla. Tyylikäs muotoilu ja koko huoneen täyttävä upeasointinen JBL-äänentoisto kiinnittävät huomion. Google Assistant -ääniohjattava älykaiutin toimii myös henkilökohtaisena palvelijanasi.

Ääniohjattava JBL Link 500 -älykaiutin

Ok Google. Muuta ei tarvitse sanoa, sillä JBL Link 500 ei ole vain JBL-kaiutin, vaan myös henkilökohtainen apurisi. Se vastaa kysymyksiisi. Voit käskeä sitä sammuttamaan valot, kertoa säätilan tai kellonajan. Soittamaan lempimusiikkiasi tai yhdistämään kaiutin telkkariin. JBL Link 500 on henkilökohtainen Googlesi. Toistaiseksi voit ohjata Google Assistantia englanniksi ja ruotsiksi.

Kaiuttimessa Chromecast-tuki

JBL Link 500 -kaiuttimella toistat musiikkia Deezeristä tai Spotifysta, kuuntelet podcasteja ja radiokanavia. Chromecast-tuen ansiosta nautit kristallinkirkkaasta 24-bitin / 96 kHz:n äänenlaadusta ja rakennat useammalla JBL Link -älykaiuttimella monipistejärjestelmän kotiisi.

Kuuntele langattomasti JBL Link 500 -älykaiuttimella

Chromecast-tuen avulla muodostat JBL Link 500 -älykaiuttimella helposti monipisteäänentoiston kotiisi. Kaiuttimella kuuntelet langattomasti musiikkia ja podcasteja niin WiFi:n ja Bluetoothin avulla. Android- ja iOS-yhteensopiva JBL Link 500 on joka kodin kaiutin. Kaksitieäänentoisto tarjoilee ilmoille upean soinnin. Basso jytisee syvällä ja kirkkaat diskantit kuuluvat kirkkaina.

11,08 €/kk
yhteensä 398,88 €sis. alv 24 %

Maksuaika

11,08 €/kk
36 kk
yhteensä 398,88 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä