1. Kuulokkeet
  2. JBL
  3. JBL Tune560BT langattomat kuulokkeet
JBL Tune560BT langattomat kuulokkeet, Valkoinen

JBL Tune560BT langattomat kuulokkeet, Valkoinen

  • Upea JBL Pure Bass -ääni
  • Kevyt ja taittuva rakenne
  • Jopa 16 tunnin akkukesto

Langattomilla JBL Tune560BT -kuulokkeilla kuuntelet jopa 16 tuntia. Nauti musiikista ja äänikirjoista ilman johtosotkua.

Täysin langattomat JBL Tune560BT -kuulokkeet

JBL Tune560BT langattomat kuulokkeet tarjoavat legendaarisen JBL Pure Bass -äänen, joka on tuttu maailman kuuluisimmilta tapahtumapaikoilta ja konserttisaleilta. Nauti upeasta äänentoistosta ilman alati sotkeutuvia kuulokejohtoja.

Yhdellä latauksella jopa 16 tuntia kuuntelua

Yhdellä latauksella JBL Tune560BT -kuulokkeet soivat langattomasti jopa 16 tuntia. Ja akun lataat täyteen vain parissa tunnissa ja jos on oikein kiire, nopealla viiden minuutin latauksella saat tunnin kuunteluaikaa.

Kevyet kuulokkeet taittuvalla rakenteella

Kevyet materiaalit ja pehmeät korvapehmusteet sekä kuulokepanta tekevät JBL Tune560BT -kuulokkeista mukavat pitää korvilla pidempääkin. Taittuvan rakenteensa ansiosta kuulokkeet mahtuvat laukkuun ja kuuntelet musiikkia missä tahansa.

JBL Tune560BT -kuulokkeilla käytät Siriä ja Google Now -ääniavustajaa

Langattomat JBL Tune560BT -kuulokkeet mahdollistavat lähteen vaihtamisen Bluetooth-laitteesta toiseen. Vaihda helposti tabletistasi pyörivästä videosta puhelimeesi puhelun vastaamista varten. Tai kysy Siriltä ja Google Now -palvelulta. Vain nappia painamalla aktivoit ääniavustajan.

0,66 €/kk
yhteensä 23,76 €norm. 49,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

0,66 €/kk
36 kk
yhteensä 23,76 €

Väri

Valkoinen

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote noudettavissa 10 myymälästä