Kodak PPS100 Pro kannettava latausasema

Kodak PPS100 Pro kannettava latausasema

  • Kevyt latausasema
  • Lataa puhelimet, dronet ja tietokoneet
  • Viisi USB-liitäntää ja seinäpistoke

Järeä Kodak PPS100 Pro kannettava latausasema tarjoaa virtaa useaksi päiväksi. Viisi USB-latausliitäntää ja seinäpistorasia.

Kodak PPS100 Pro kannettava latausasema lataa kaikki laitteet

Kannettava Kodak PPS100 Pro -latausasema tarjoaa virtaa kaikille laitteille, useammaksi päiväksi. Latausasemalla lataat puhelimet, tabletit, tietokoneet sekä dronet, järjestelmäkamerat tai akkuporakoneet. Kodak PPS100 Pro sopii erinomaisesti vaikka autoon, veneeseen tai mökille sähkökatkoja varten.

Latausasemassa viisi USB-liitäntää ja seinäpistoke

Lataa mitä haluat. Kodak PPS100 Pro -latausasemassa on neljä USB-A -latausliitäntää sekä yksi USB-C -liitäntä, jotka tuuttaavat virtaa PowerDelivery- ja QuickCharge 3.0 -pikatauksella. Näiden lisäksi järeässä latausasemassa on perinteinen seinäpistorasia, johon liität laitteen kuin laitteen. Lataa siis myös kylmälaukun, akkuporakoneen sekä muut pienlaitteet. Myyntipakkauksessa mukana myös auton tupakansytytinadapteri.

Pakkaa Kodak PPS100 Pro -latausasema käsimatkatavaroihin

Ota pienikokoinen ja kilon painoinen Kodak PPS100 Pro -latausasema matkalle mukaan. Vara-akun kapasiteetti on 88,8 Wh. Akun jatkuva ulostuloteho on 88 wattia ja hetkellisesti jopa 120 wattia, joten voit kuljettaa sen mukanasi lentokoneessa käsimatkatavaroissa. Latausaseman ansiosta voit käyttää kannettavaa tietokonetta, puhelinta, kädessä pidettävää pelikonsolia sekä tablettia vaikka mannertenvälisillä lennoilla.

4,96 €/kk
yhteensä 178,56 €sis. alv 24 %

Maksuaika

4,96 €/kk
36 kk
yhteensä 178,56 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.