Pinkit päivät 9.-22.5. Katso laitetarjoukset!
  1. Kannettavat tietokoneet
  2. Lenovo
  3. Lenovo Yoga Slim 7i Carbon
Lenovo Yoga Slim 7i Carbon
Lenovo Yoga Slim 7i Carbon
Lenovo Yoga Slim 7i Carbon
Lenovo Yoga Slim 7i Carbon
Lenovo Yoga Slim 7i Carbon
Lenovo Yoga Slim 7i Carbon
Lenovo Yoga Slim 7i Carbon
Lenovo Yoga Slim 7i Carbon

Lenovo Yoga Slim 7i Carbon

  • Vain 966 grammaa kevyt kannettava
  • 13,3” QHD-näyttö
  • Premium Care -takuu kahdeksi vuodeksi

Hiilikuitu- ja magnesiumrungolla varustettu Lenovo Yoga Slim 7i Carbon -kannettava. Tyylikäs valkoinen väri, 13,3 tuuman näyttö. Akkukesto jopa 13 tuntia.

Vain 966 grammaa kevyt Lenovo Yoga Slim 7i Carbon

Yhdessä Intelin kanssa suunniteltu Lenovo Yoga Slim 7i Carbon on huippukestävä kannettava. Intel Evo -alusta takaa erinomaisen suorituskyvyn ja responsiivisuuden, pitkäkestoisen akun sekä upeat grafiikat. Alle kilon painoinen kannettava on testattu sotilastason kestävyystesteillä, joten Yoga Slim on erinomainen valinta liikkuvaan työhön.

Upean kirkas 13,3” -näyttö ja 13 tunnin akkukesto

Tyylikkään valkoisessa kannettavassa on ylellinen 13,3 tuuman Quad HD -näyttö. Lenovo Yoga Slim 7i Carbon -kannettavassa on myös koko päivän kestävä akku sekä kasvontunnistus, joten kirjaudu sisään pelkällä vilkauksella.

Kestävä hiilikuitu- ja magnesiumrunko

Lenovo Yoga Slim 7i Carbon -kannettavan kansi on valmistettu kestävästä hiilikuiduista. Toisen sukupolven kuitu vähentää painoa jopa 40 % ja parantaa kestävyyttä. Lopputuloksena ohut, kevyt ja jopa 25 % kestävämpi kannettava. Näytön taipuminen on historiaa. Rannetuki ja kannettavan pohjakansi on valmistettu magnesiumseoksesta ja vahvistettu tukikaarilla. Ne viimeistelevät laitteen kannettavuuden sekä kestävyyden.

Kuunvalkoinen kannettava erottuu edukseen

Lenovo Yoga Slim 7i Carbon -kannettavan ulkonäköön kuuluu hienostunut kiilto, joka saavutetaan ainutlaatuisessa maalausprosessissa. Kannettava säilyttää tyylikkyytensä jokapäiväisessä käytössä. Sormenjälkiä hylkivä viimeistely varmistaa, että Yoga Slim 7i Carbon pysyy tahrattomana. Tyylikkään alle 1,5 cm ohuen profiilin ja takareunan kaarevuuden ansiosta laitetta on miellyttävä pitää kädessäsi.

Pakkaa Lenovo Slim 7i Carbon matkalle mukaan

Lenovo Slim 7i Carbon -kannettavan kestävyys testataan perusteellisesti sotilastason testeissä. Näin varmistettaan, että se on valmiina elämän haasteisiin. Pölytiiviys, äärimmäisten lämpötilojen kesto ja 76 cm korkeudesta pudotustestattu Slim 7i Carbon on luottokumppanisi uimarannalla, kahvilassa tai lentokentällä.

Sisältää Premium Care -takuun kahdeksi vuodeksi

Lenovo Slim 7i Carbon sisältää kahden vuoden Lenovo Premium Care -takuun, johon sisältyvät mm. paikan päällä tehtävä on-site-takuuhuolto, oma tekninen tuki, käyttöönotto-opastus etänä, ohjelmisto- ja laitteisto-ongelmien etäselvitys sekä vuosittainen tietokoneen kuntokartoitus.

30,52 €/kk
yhteensä 1 098,72 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

30,52 €/kk
36 kk
yhteensä 1 098,72 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.