1. Tabletit ja lisälaitteet
  2. Lenovo
  3. Lenovo Yoga Tab 11”
Lenovo Yoga Tab 11”, Harmaa
Lenovo Yoga Tab 11”, Harmaa
Lenovo Yoga Tab 11”, Harmaa
Pidennetty 3v DNA takuu
Lenovo Yoga Tab 11”, Harmaa
Lenovo Yoga Tab 11”, Harmaa
Lenovo Yoga Tab 11”, Harmaa

Lenovo Yoga Tab 11”, Harmaa

  • Ylivoimainen viihdetabletti
  • 11-tuuman 2K-näyttö
  • JBL:n Dolby Atmos -kaiuttimet

Lenovo Yoga Tab 11” on ylivoimainen viihdetabletti. 11” Dolby Vision 2K-näyttö, jota täydentävät neljä JBL-kaiutinta. Oma leffateatterisi, pelitablettisi sekä viihdelaitteesi. Entertainment Space sekä Google Kids Space tekevät laitteesta hauskan koko perheen tabletin.

Lenovo Yoga Tab 11” on kuin käteen istuva elokuvateatteri

Oma yksityisnäytöksesi odottaa, olitpa sitten kotisohvalla tai matkalla. Lenovo Yoga Tab 11” -tabletilla nautit leffateatterimaisesta viihdekokemuksesta, jossa Dolby Vision -tekniikkaa tukeva 2K-näyttö tarjoaa upeat värit ja kristallinkirkkaan kuvan. Katsele sarjamaratonia huolettomasti TÜV Rheindland -sertifioinnin ja sinisen valon rasitusta vähentävän teknologian ansiosta.

Luokkansa paras JBL-äänentoisto

Neljä huippuluokan JBL-kaiutinta tarjoavat Dolby Atmos -tekniikkaa tukevan äänentoiston. Tunnet jokaisen äänen ja sävelen, aivan kuin olisit teatterissa, itse stadionilla tai keskellä pelimaailmaa. Kuuntele tehostamalla bassoa, nauti parannetusta ja todenmukaisesta äänestä. Tai soita Lenovo Yoga -tabletilla kristallinkirkkaat puhelut Lenovo Premium Audio -tekniikan avulla.

Akkukesto jopa 15 tuntia

Pyyhkäise aloitusnäytössä oikealle ja löydät uutta sisältöä Entertainment Space -tilasta. Kirjautumalla suoratoisto- ja tilauspalveluihin, löydät kaikki suosikkiviihteesi yhdestä paikasta. Niin elokuvat, TV-ohjelmat, pelit sekä kirjat. Lenovo Yoga Tab 11” -tabletilla pelaat ja katselet videoita jopa 15 tunnin ajan. Ja lataat akun hetkessä tehokkaalla 20 W:n pikalatauksella.

Kätevä tukijalka toimii katselualustana

Sisäänrakennetun, ruostumattomasta teräksestä valmistetun tukijalan avulla kallistat Lenovo Yoga -tabletin näytön sopivaan katselukulmaan tai pidät sitä paikallaan. Nauti säädettävästä pystyasennosta ja valitse vapaasti näytön kallistuskulma. Tai ripusta tabletti seinälle, kun kokkaat keittiössä. Erikseen myytävän Lenovo Precision Pen 2 -kosketusnäyttökynällä luonnostelet, piirrät ja kirjoitat muistiinpanot – aivan kuten lyijykynällä.

Lenovo Yoga Tab 11” on koko perheen tabletti

Google Kids Space on lasten oma turvallinen tila. Se on suunniteltu lisäämään lasten uteliaisuutta, luovuutta sekä innostamaan heitä perehtymään mielenkiinnon kohteisiinsa tarkoin valittujen sovellusten, kirjojen ja videoiden avulla. Se toimii lapsesi Google-tilillä, jota hallinnoit Family Linkillä.

13,02 €/kk
yhteensä 468,72 €norm. 489,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

13,02 €/kk
36 kk
yhteensä 468,72 €

Väri

Harmaa

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja