Alepäivät 18.6.-4.7
  1. Televisiot ja lisälaitteet
  2. LG
  3. LG GX 4K OLED TV OLED55GX
LG 55” GX 4K OLED TV OLED55GX
LG 55” GX 4K OLED TV OLED55GX
LG 55” GX 4K OLED TV OLED55GX
LG 55” GX 4K OLED TV OLED55GX
LG 55” GX 4K OLED TV OLED55GX
LG 55” GX 4K OLED TV OLED55GX

LG 55” GX 4K OLED TV OLED55GX

  • 55 tuuman OLED TV
  • Täydelliset mustat ja huippuluokan kontrasti
  • Uusi Zero Gap -seinäkiinnitys
49,96 €/kk
yhteensä 1 798,56 €sis. alv 24 %

Maksuaika

49,96 €/kk
36 kk
yhteensä 1 798,56 €

Näytön koko

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus kotiin.

LG 55’” GX 4K OLED TV tarjoaa upean kuvan: täydellinen musta, yli miljardi väriä ja huippuluokan kontrasti. Kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Televisio kuin taideteos: LG 55” GX 4K OLED TV

Television ja seinän välinen aukko on poistettu ja TV:n kaapelit sekä liitännät ovat piilotettu. LG GX 4K OLED TV on yksi tyylikkäimmistä LG:n televisioista. 55-tuumainen televisio on kuin taideteos, jonka ripustat seinälle uudella Zero Gap -kiinnityksellä. Se tarjoaa kaikki ne ominaisuudet, joita tarvitset täydelliseen katselukokemukseen.

OLED TV takaa täydellinen musta, intensiiviset värit

Ymmärrät, kun olet nähnyt LG OLED -television kuvanlaadun omin silmin. Miljoonat OLED-pikselit tuottavat itsenäisesti omaa valoa, joten OLED-teknologia takaa täydelliset muistat, yli miljardi täyteläistä väriä sekä huippuluokan kontrastin. α9 Gen 3 4K -tekoälysuoritin säätää automaattisesti kuvaa ja ääntä AI Picture Pro-, AI Sound Pro- sekä AI 4K Upscaling -toimintojen avulla.

Nauti leffateatteritasoisesta tunnelmasta

LG 55” GX -televisiolla saat parhaat paikat leffateatterista. Dolby Vision IQ ja Dolby Atmos mahdollistavat täyden elokuvateatterikokemuksen. Filmmaker-tila varmistaa, että elokuvakokemuksesi vastaa tekijöiden visiota. Katsele elokuvia ja sarjoja suoratoistopalveluista. Onko valintasi tänään Disney+, AppleTV+, Netflix, HBO Nordic tai sittenkin YleAreena tai Ruutu?

G-Sync- ja FreeSync -yhteensopiva LG GX TV sopii pelaamiseen

ThinQ AI:n avulla muodostat yhteyden kotisi muihin Smart Home -laitteisiin. Ohjaa kotiasi ja helpota arkeasi puheavustajan avulla. LG 55” GX TV sopii erinomaisesti pelaamiseen ja hyödynnä G-Sync sekä FreeSync -yhteensopivuutta. Ne lupaavat uskomattoman sulavan pelikokemuksen minimaalisella viiveellä.