1. Televisiot ja lisälaitteet
  2. LG
  3. LG OLED Smart TV OLEDA16
LG 48” OLED Smart TV OLED48A16
LG 48” OLED Smart TV OLED48A16
LG 48” OLED Smart TV OLED48A16
LG 48” OLED Smart TV OLED48A16
LG 48” OLED Smart TV OLED48A16
LG 48” OLED Smart TV OLED48A16

LG 48” OLED Smart TV OLED48A16

  • Uskomattoman yksityiskohtainen ja värikäs kuva
  • Täydelliset mustan sävyt
  • Mainiot peliominaisuudet

LG 4K OLED Smart TV:n itsevalaisevat pikselit lumoavat syvillä mustilla ja täydellä väriloistolla. Nauti tarkkuudesta ja sulavuudesta, jolla saat kaiken irti elokuvista, peleistä ja urheilusta.

Vaikutuksen tekevä OLED-näyttötekniikka

Miljoonista itsevalaisevista pikseleistä koostuva OLED-tekniikka mahdollistaa täydelliset mustan sävyt, joiden syvyyteen vanhemmat taustavalaistut LED-televisiot eivät yllä. Näet myös kaikki värit juuri niin eloisina ja runsaina kuin ne ovat tarkoitettu, sillä OLED-näytön värintoistotarkkuus on täydet 100 % sekä tummissa, että kirkkaissa kuvissa.

Yksityiskohtainen 4K-kuvatarkkuus

Näet hienovaraisimmatkin yksityiskohdat, sillä LG 4K OLED Smart TV:n kuva on terävyydeltään moninkertainen tavallisiin HD-televisioihin verrattuna. Upean todenmukaiset värit takaava OLED-teknologia, sekä kehittyneet näyttötekniikat - kuten kirkkautta säätävä HDR 10 Pro - tuovat kotiisi teatteritason katseluelämyksen.

Uppoudu elokuvien ja urheilun tunnelmaan

Koe elokuvat tismalleen ohjaajan näkemyksen mukaisessa ulkoasussa Filmmaker Mode -tilan avulla. Tuo urheilustadionin huuma kisastudioosi liittämällä erilliset Bluetooth-kaiuttimesi osaksi TV:n äänentoistoa. Älykäs Dolby Vision IQ -ominaisuus sovittaa kuva-asetukset sisällön ja katseluolosuhteiden mukaan. Dolby Atmos puolestaan tarjoaa moniulotteisen tilaäänen.

LG 4K OLED Smart TV antaa etulyöntiaseman pelaamiseen

Ota peleissä etulyöntiasema asetusten hallintaa helpottavalla Game Optimizer -tilalla, sekä sulavan ja tarkan kuvan nopeissakin tilanteissa mahdollistavilla HDMI-liitäntöjen ALLM- ja eARC-ominaisuuksilla. Vain 1 ms:n vasteajan ansiosta ohjainpainalluksesi välittyvät peliin ilman pienintäkään viivettä.

36,08 €/kk
yhteensä 1 298,88 €sis. alv 24 %

Maksuaika

36,08 €/kk
36 kk
yhteensä 1 298,88 €

Näytön koko

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus kotiin.