DNA:n Alepäivät 20.6.-3.7. Katso tarjoukset!
  1. Soundbarit
  2. LG
  3. LG SN10YG Soundbar
LG SN10YG Soundbar

LG SN10YG Soundbar

  • Upea äänentoisto
  • Monikanavainen tilaääni
  • Dolby Vision & Dolby Atmos

Koe henkeäsalpaava äänimaailma. 5.1.2 -kanavainen LG SN10YG Soundbar nostaa surround-tilaäänen uudelle tasolle, Dolby Vision- ja Dolby Atmos -tuella.

LG SN10YG Soundbar leffateatteritasoisella surround-tilaäänellä

Yhdessä Dolby Vision-, Dolby Atmos- ja DTS:X -teknologian kanssa LG SN10YG Soundbar tekee kodistasi elokuvateatterin. Uppoudu elokuvien maailmaan ennenkuulumattomalla tavalla. Anna kokonaisvaltaisen 3D-tilaäänen ympäröidä sinut. Soundbar täyttää koko huoneen leffateatteritasoisella surround-tilaäänellä.

Täydellinen Hi-Res -ääni kaikkiin tiloihin

LG SN10YG tarjoaa korkearesoluutioisen äänen 192 kHz:n näytteenottotaajuudella ja 24 bitin syvyydellä. Se takaa tarkan äänentoiston ja nautittavamman kuuntelukokemuksen. Soundbarin AI Room Calibration huomioi huoneen, ja tekoälyn algoritmit kalibroivat äänen sekä korjaavat huoneessa olevista esineistä johtuvat äänen vääristymät.

LG SN9 toimii älykotisi ohjauskeskuksena

Google Assistant -yhteensopivaa LG SN10YG Soundbaria ohjaat myös äänikomennoilla. Soundbar-kaiuttimella ohjaat myös kotiasi. Yhdistä soundbar LG ThinQ -sovellukseen ja tarkistat sovellukseen liitetyn jääkaapin, pesukoneen tai muiden kodinkoneiden tilan.

Suunniteltu yhdessä Meridianin kanssa

LG SN10YG Soundbarin äänentoisto on suunniteltu yhdessä brittiläisen Meridianin kanssa.  Korkearesoluutioisen äänentoiston edelläkävijänä ja DSP-äänenkäsittelyn mestarina Meridian on kehittänyt uraauurtavia tekniikoita, jotta sinä voit nauttia leffoista, sarjoista, peleistä ja musiikista kotonasi.

13,86 €/kk
yhteensä 498,96 €norm. 799,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

13,86 €/kk
36 kk
yhteensä 498,96 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.