1. Soundbarit
  2. LG
  3. LG SPD75TA -soundbar
LG SPD75TA -soundbar
LG SPD75TA -soundbar
LG SPD75TA -soundbar
LG SPD75TA -soundbar
LG SPD75TA -soundbar
LG SPD75TA -soundbar
LG SPD75TA -soundbar
LG SPD75TA -soundbar
LG SPD75TA -soundbar
LG SPD75TA -soundbar

LG SPD75TA -soundbar

  • Upeasti muotoiltu soundbar ja subwoofer
  • 3.1.2-kanavanainen äänentoisto ja 400 W:n tehot
  • Dolby Atmos ja DTS:X

LG SPD75YA Soundbar -kaiuttimien muotoilu on suunniteltu täydentämään kotisi sisustusta. Jokainen elementti on harkittu huolella, jotta ne sopivat osaksi kotiasi. Sopivat täydellisesti LG-television kanssa, hallitse soundbarin tehoja, äänenvoimakkuutta ja äänitiloja LG-television kaukosäätimellä.

Tyylikäs LG SPD75YA Soundbar -kaiutin tarjoaa upean äänentoiston

Päivitetty 2021 Alpha 9 AI-prosessori auttaa LG Soundbar -kaiutinta tuottamaan paremman äänen. TV:n äänitilan jaolla soundbar hyödyntää TV:n käsittelytehoa sekä AI Sound Prota ja tuottaa selkeämmän ja yhdenmukaisemman äänen eri sisältölähteistä. LG-television ja -soundbarin yhdistelmällä pääset nauttimaan televisiosta parhaimmillaan.

Meridianin suunnittelema korkearesoluutioinen äänentoisto

Brittiläinen Meridian tarjoaa innovatiivisia ja tyylikkäitä ääniratkaisuja. Korkearesoluutioisen äänentoiston edelläkävijänä ja DSP-äänenkäsittelyn mestarina Meridianilla on keskeinen rooli uraauurtavien tekniikoiden kehittämisessä. LG SPD75YA Soundbar tarjoaa 24 bitin / 96 kHz:n High Resolution Audio -äänentoiston, joten kuulet kaiken sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi.

Vaikuttava äänentoisto elokuviin, peleihin sekä musiikinkuunteluun

3.1.2-kanavainen ääni, 400 W:n kokonaisteho ja subwoofer. LG SPD75YA Soundbar on täysi paketti tehokkaalla ja immersiivisellä äänellä. Uppoudu keskelle surround-äänikokemusta. Dolby Atmos ja DTS:X täyttävät huoneen äänellä ja tarjoavat realistisemman äänentoiston. Elokuvat, pelit sekä musiikki heräävät henkiin selkeämmän ja mukaansatempaavan äänen ansiosta.

LG Soundbar kalibroi äänentoiston automaattisesti

AI Room Calibration määrittää soundbar-kaiuttimen toimimaan huoneessa parhaalla mahdollisella tavalla. Soundbaria asennettaessa se itse korjaa huoneessa olevista pienistä esineistä tapahtuvat äänivääristymät vain 15 sekunnissa. Mukautuva ääni tunnistaa algoritminsa ansiosta äänet, tehosteet sekä taajuudet, ja optimoi ääntä tyylilajin mukaan, tarjoten mukaansatempaavan kokemuksen jokaiseen biisiin ja jokaiseen kohtaukseen.

Uppoudu keskelle Dolby Atmos ja DTS:X -tilaääntä

Soundbarin HDMI eARC -liitäntä mahdollistaa kompressoimattoman 5.1- ja 7.1-kanavaisen äänen sekä myös High Bit Rate -äänen, kuten myös Dolby Atmos ja DTS:X -äänen täydellisen siirron yhteensopivissa televisioissa. LG SPD75YA Soundbar tarjoaa 4K-sisällön, ml. HDR- ja Dolby Vision -sisällön minimaalisella laadun ja tehonalenemalla. Lopputuloksena täydellinen TV- ja äänikokemus.

9,68 €/kk
yhteensä 348,48 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

9,68 €/kk
36 kk
yhteensä 348,48 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja