Pinkit Päivät - katso kaikki laitetarjoukset
 
LG XBOOM AI ThinQ älykaiutin
LG XBOOM AI ThinQ älykaiutin
LG XBOOM AI ThinQ älykaiutin
LG XBOOM AI ThinQ älykaiutin
LG XBOOM AI ThinQ älykaiutin
LG XBOOM AI ThinQ älykaiutin

LG XBOOM AI ThinQ älykaiutin

  • Muhkeampi Bluetooth-kaiutin
  • Huippuluokan Meridian-äänentoisto
2,18 €/kk
yhteensä 78,48 €norm. 199,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

2,18 €/kk
36 kk
yhteensä 78,48 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 15 myymälästä

LG XBOOM AI ThinQ kaiutin Meridian-äänentoistolla. Kuuntele musiikkia mm. Spotifystä ja Deezeristä, Chromecast-yhteydellä langattomasti.

LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin huippuluokan Meridian-ääniteknologialla

LG yhdisti osaamisensa legendaarisen Meridianin kanssa. Lopputuloksena LG XBOOM AI ThinQ –Bluetooth-kaiutin poikkeuksellisella äänentoisto. Ääni, joka muutti maailmaa, on nyt saatavillasi, yksinoikeudella LG:n ThinQ -kaiuttimen avulla.

Nauti korkearesoluutioisesta äänentoistosta

LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin tarjoaa uskomattoman äänikokemuksen, jota tehostaa tekoäly. Säädä sinulle sopiva äänentoisto: ’Kirkas vokaali’ korostaa laulajan kirkasta ja raikasta ääntä. ’Bassotehostus’ taas tuo esiin bassokitaran ja biitin rytmin puhtaimmillaan. Korkearesoluutioinen ääni tuo oikeutta alkuperäiselle levytykselle ja asettaa uudet standardit äänenlaadulle.

Google Assistant -yhteensopiva kaiutin

Kuka voitti viime yön ottelun? Millainen sää on tänään? Mitä haluaisit kuunnella seuraavaksi? Toistaiseksi vielä ruotsin- ja englanninkielinen Google Assistant on henkilökohtainen palvelijasi. Google Assistant yhdistää XBOOMin kotisi muihin Chromecast-laitteisiin ja langattomiin kaiuttimiin. Nauti musiikkista keskeytyksettä kaikissa huoneissa.

Tyylikäs LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin sopii sisustukseesi

Huipputyylikäs LG XBOOM AI ThinQ - kaiutin sulautuu kotisi sisustukseen ja sopii jokaiseen huoneeseen. Käytä vain ääntäsi ja ohjaat LG XBOOM -kaiuttimella sekä Google Assistantin avulla älykotisi toimintoja: himmennä huoneen valaistusta, säädä lämpötilaa tai avaa TV.