1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Madden NFL 21 -peli PS4:lle
Madden NFL 21 -peli PS4:lle

Madden NFL 21 -peli PS4:lle

  • Nouse kuuluisuuteen
  • Huima jenkkifutispeli, jossa uudet pelimoodit
  • PlayStation 4:lle
1,76 €/kk
yhteensä 63,36 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,76 €/kk
36 kk
yhteensä 63,36 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Avaa NFL 2020 -kausi avauspotkulla! Madden NFL 21 -peli PS4:lle vie keskelle amerikkalaisen jalkapallon maailmaa. Uudet pelimuodot ja erikoisliikkeet.

Näytä kykysi Madden NFL 21 -pelissä PS4:lle                       

Ole uuden sukupolven kasvot matkalla menestykseen. Todista epäilijöidesi olevan väärässä. Madden NFL 21 -pelin Face of the Franchise: Rise to Fame -pelitilassa potkaiset urasi käyntiin high schoolin pelinrakentajana ja siirryt collegeen keskus- tai laitahyökkääjäksi. Tapa, jolla pelaat, määrittää millaista tulevaisuutta kohti kuljet. Nostat varaussijoitustasi ja luot maineikkaan NFL-urasi. Panokset eivät ole koskaan olleet suuremmat.

Rakenna oma Ultimate Team -fantasiakokoonpanosi

Aloita uusi NFL-kausi täynnä Ultimate Team -sisältöä ja joukkueenrakentamista. Ansaitse MUT-kolikoita Ultimate Team Challenge -otteluiden kautta ja hio joukkueesi kokoonpanoa. Haali kasaan fantasiakokoonpanosi, jossa mukana nykyisiä NFL-supertähtiä ja Hall of Fame -legendoja. Hio taitojasi ja pistä kaikki peliin Madden NFL 21:n H2H Seasonissa, MUT Draftissa ja MUT Squadsissa, jotta saat enemmän palkintoja.

Haasta kilpailijat pikaotteluun tai simuloi koko NFL-urasi, yksin tai kaverin kanssa

Yhdistä voimasi ja kukista vastustajasi. Madden NFL 21:n nopeimmassa eliminaattoritilassa Superstar KO:ssa. Viiden minuutin ottelu, ainutlaatuinen stadion ja selostus, dynaamisia sisältöjä ja jenkkifutiksen ikoneita. Tai simuloi Franchise-pelitilalla koko NFL-uraa. Kilpaile jopa 32 joukkueen kanssa, kun taitelet tiesi Super Bowl -otteluun. Pelaa kavereita tai muita pelaajia vastaan. Tai haasta pelin tekoäly otteluun.

Madden NFL 21 tarjoaa uusia liikkeitä ja parannettua tekoälyä

Pallonkantajan väistöliikkeet ovat kaikki nyt oikeassa sauvassa. Tuuleta tiesi maalialueelle käyttämällä Celebration Runia. Mutta käytä harkiten, sillä pallonkantajat tapaavat menettää pallon, etenkin kun heitä taklataan tuuletuksen aikana. Tunne täysi hallinta ja reagoitavuus säkittäessä pelinrakentajaa. Tekoäly reagoi pelitapaasi ja varmistaa, että pallonkantajat ja puolustajat ovat paremmin tietoisia siitä, missä päin he ovat kenttää, uuden ensimmäisen yrityksen merkkiin sekä maalialueeseen.