1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Mafia Trilogy -peli PS4:lle
Mafia Trilogy -peli PS4:lle

Mafia Trilogy -peli PS4:lle

  • Kolme ruudinkatkuista Mafia-peliä yhdessä
  • Parannellut Definitive Edition -versiot

Mafia Trilogy -peli PS4:lle tarjoaa kolminkertaisen annoksen täyttä gangsteritoimintaa. Parannellut Definitive Edition -versiot kolmesta Mafia-pelistä.

Mafia Definitive Edition: Tervetuloa Lost Heaveniin

Mafia Definite Edition -pelissä taksia ajava Tommy Angelo sekaantuu tahtomattaan järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan. Aluksi Salierin perheen toiminta vaikuttaa epäilyttävältä, mutta pian palkkiot alkavat houkuttaa Tommya, joka päättää lähteä mukaan ja edetä organisaatiossa. Palkkiot kasvavat, mutta työstä tulee samalla entistä likaisempaa. 30-luvun Amerikkaan sijoittuva massiivinen Lost Havenin kaupunki täynnä vaaroja.

Mafia II Definitive Edition: Matka alamaailman huipulle

Mafia II -pelin päähenkilö on sodasta palaava amerikanitalialainen Vito Scaletta, jonka moraalinen kompassi on hakoteillä. Perheen velkaantuminen ja lapsuudenystävän huono esimerkki ajavat Viton nopeasti ja peruuttamattomasti rikoksen tielle. Viton ja Joen rikossaagan tapahtumapaikka on kuvitteellinen, vuoteen 1943 sijoittuva Empire Bay eri vuodenaikoineen.

Mafia III Definitive Edition: Sotaisa kostoretki

Eletään vuotta 1968, kun Lincoln Clay palaa sodasta. Taisteltuaan pitkään Vietnamissa Lincoln tietää totuuden: Perhe ei ole se, joiden luokse synnyt. Perhe on se, joiden puolesta kuolet. Mutta kun Italian mafia pettää ja tuhoaa Lincolnin sijaisperheen, mustan mafian, hän luo uuden perheen vanhan tuhkista, lähtee sotaisalle kostoretkelle ja panee vastuussa olevat maksamaan teoistaan.

1,62 €/kk
yhteensä 58,32 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,62 €/kk
36 kk
yhteensä 58,32 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.