1. Kuulokkeet
  2. Marshall
  3. Marshall Monitor II ANC -vastamelukuulokkeet
Marshall Monitor II ANC -vastamelukuulokkeet
Marshall Monitor II ANC -vastamelukuulokkeet
Marshall Monitor II ANC -vastamelukuulokkeet
Marshall Monitor II ANC -vastamelukuulokkeet

Marshall Monitor II ANC -vastamelukuulokkeet

  • Tuttu ylivertainen ääni
  • Aktiivinen taustamelun poisto
  • Jopa 45 tunnin akkukesto

Marshall Monitor II ANC -vastamelukuulokkeissa on aktiivinen taustamelun poisto. Se pysäyttää häiritsevät äänet ja keskityt tärkeimpään – musiikkiin.

Langattomat Marshall Monitor II ANC -vastamelukuulokkeet

Marshall-perinteen inspiroimat Monitor II ANC -vastamelukuulokkeet ovat autenttiset ja samalla nykyaikaiset. Niistä lähtevä ääni on voimallisempaa kuin mitä olet kuullut. Vastamelukuulokkeissa käytetään edistynyttä aktiivisten taustamelun poiston tekniikkaa. Se paikantaa ja mittaa jatkuvasti ympäristön ääniä, jotta kaikki häiritsevät äänet saadaan pidettyä poissa. Ja voit keskittyä musiikkiin.

Legendaarinen Marshall-ääni soi yhtäjaksoisesti peräti 45 tuntia

Kuulokkeet on varustettu mittatilaustyönä viritetyillä 40 mm:n dynaamisilla ajureilla ja niistä kuuluu se ylivoimainen tunnusomainen ääni, jonka vain Marshall osaa tuottaa. Kuulokkeet on suunniteltu koko päivän kuuntelua varten. Marshall Monitor II ANC -kuulokkeiden langaton soittoaika on jopa 30 tuntia taustamelun poistolla ja jopa 45 tuntia ilman vastamelua.

Ergonominen rakenne, legendaarinen muotoilu

Marshall Monitor II ANC -vastamelukuulokkeiden ainutlaatuinen ergonominen rakenne varmistaa, että olipa musiikki miten kovaa tai raskasta, kuulokkeet ovat silti sopivat ja kevyet kantaa. Kokoontaitettavan rakenteensa ansiosta Monitor II ANC -kuulokkeet ovat loistava matkakaveri.

8,30 €/kk
yhteensä 298,80 €sis. alv 24 %

Maksuaika

8,30 €/kk
36 kk
yhteensä 298,80 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.