1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -peli PS4:lle
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -peli PS4:lle

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -peli PS4:lle

  • Nouse uudeksi Spider-Maniksi
  • Ainutlaatuiset kyvyt ja hyökkäykset
  • PS5-version maksuton lataus

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -peli PS4:lle kertoo teini-ikäisen pojan nousun uudeksi Spider-Maniksi keskellä hurjaa valtataistelua.

Nouse uudeksi Spider-Maniksi

Lähde teini-ikäisen Miles Moralesin kanssa matkalle hänen sopeutuessaan uuteen kotiinsa ja seuratessaan mentorinsa Peter Parkerin jalanjälkiä uutena Spider-Manina. Singahtele pitkin New Yorkin lumisia katuja, opettele uusia ainutlaatuisia hyökkäyksiä ja salavihkaista naamioitumiskykyä. Tapaa kotinurkkien ystäviä ja selvitä, kehen oikeasti voi luottaa.

Valtataistelu New Yorkin hallinnasta

Milesin uusi koti joutuu myrskyn silmään kieron energiayhtiön ja huippumodernin rikollisarmeijan taistellessa New Yorkin hallinnasta. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -pelissä PS4:lle nuoren miehenalun on opittava, mikä on sankaruuden hinta ja päätettävä, mitä on uhrattava suuremman hyvän puolesta.

Lataa Marvel’s Spider-Man: Miles Morales maksutta PS5:lle

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -peli PS4:lle sisältää myös latausoikeuden pelin PS5-versioon ilman lisämaksua. Lataamista varten tarvitset optisella levyasemalla varustetun PlayStation 5 -konsolin, sekä Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -PS4-pelilevyn.

1,62 €/kk
yhteensä 58,32 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,62 €/kk
36 kk
yhteensä 58,32 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä