1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle
Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle

Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle

  • Rakenna ja seikkaile suosikkipelissä
  • Verkkopeli on yhteensopiva eri laitteiden välillä

Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle tuo suosikkipeliin huiman määrän lisäsisältöä, sekä mahdollistaa verkkopelin myös eri laitteilla pelaavien kanssa.

Rakenna oma pelimaailmasi

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi kasvanut, huippusuosittu ja palkittu Minecraft on rakentelupeli, joka virtuaalisen hiekkalaatikon tapaan tarjoaa rajattomasti hauskaa, luovaa ja jännittävääkin tekemistä. Muokkaa maastoa, rakenna kaikkea pienistä mökeistä aina valtaviin linnakkeisiin – tai lähde seikkailemaan valmiisiin, satunnaisesti luotuihin pelimaailmoihin. Rohkeimmille peli sisältää selviytymistilan, jossa itse nikkaroidut varusteet antavat suojaa maan uumenista löytyviä hirviöitä vastaan.

Eri alustojen kesken yhteensopiva verkkopeli

Yksinpelin lisäksi Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle on varustettu verkkomoninpelillä, joka on yhteensopiva kaikkien alusten kanssa. Peliseuraa löytyy siis PS4-pelaajien lisäksi myös muiden konsolien, kuin myös PC- ja mobiiliversioiden omistajien joukosta. Voit pelata muiden kanssa, vastaan tai jakaa sisältöä. Sohvamoninpeli onnistuu myös saman ruudun ääressä 2-4 pelaajan voimin.

Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle sisältää aloituspakkauksen täynnä sisältöä

Peliin kuuluu kattava aloituspakkaus, joka sisältää 700 polettia käytettäväksi pelin sisäisessä kauppapaikassa, LittleBigPlanet Mash-Up -paketin, kreikkalaisen mytologian Mash-Up -paketin, olemuspaketti 1:n sekä City-tekstuuripaketin.

26,00 €
sis. alv 24 %
26,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.