Pinkit Päivät - katso kaikki laitetarjoukset
  1. Pelikonsolit
  2. Nintendo
  3. Nintendo Switch Lite
Nintendo Switch Lite, turkoosi
lisäetu

Nintendo Switch Lite, turkoosi

  • Kevyt ja kompakti Nintendo tien päälle
  • Konsolissa sisäänrakennetut ohjaimet
6,08 €/kk
yhteensä 218,88 €norm. 239,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

6,08 €/kk
36 kk
yhteensä 218,88 €

Väri

turkoosi

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä

Osta Nintendo Switch Lite -pelikonsoli ja saat tämän edun:

Flip Cover -suojakotelo Nintendo Switch Lite -pelikonsolille (edun arvo 49 €)

Osta Nintendo Switch Lite -pelikonsoli ja saat Flip Cover -suojakotelon kaupan päälle. Kannellinen suojakotelo suojaa pelikonsolia naarmuilta ja kolhuilta, edestä ja takaa.

Tarjous voimassa 25.4.2021 asti, niin kauan kuin tavaraa riittää. Lisäetu ilmestyy ostoskoriin tilatessasi pelikonsolin.

Kevyt Nintendo Switch Lite -konsoli on sinulle, joka haluat pelata mobiilipelaamista tukevia Nintendo Switch -pelejä missä tahansa.

Nintendo Switch Lite suunniteltu kannettavaan pelaamiseen

Kompakti Nintendo Switch Lite on kevyt ja kannettava pelikonsoli, jossa on sisäänrakennetut ohjaimet. Pelaa kaikkia Nintendo Switch -pelejä, jotka tukevat hand held -mobiilipelaamista. Se sopii kaikille, jotka haluavat pelata ulkona ja tien päällä. Ja heille, jotka haluavat pelata verkkopelejä ystävien kanssa.

Pelaa jopa 8 Nintendo Switch Lite -konsolin moninpelejä

Kerää peliporukka kasaan ja aloittakaa. Yhdistä jopa kahdeksan Nintendo Switch- tai Nintendo Switch Lite -konsolia langattomasti ja pelatkaa yhdessä tai toisianne vastaan monipeleissä. Erikseen myytävän Nintendo Switch Online -jäsenyyden avulla pelaat ystäviesi kanssa ja heitä vastaan netin avulla. Nintendo Switch Lite -konsoli on suunniteltu täysin kannettavaan pelaamiseen, eikä sitä voi kytkeä televisoon.