Katso Black Pink Fridayn valikoima.
  1. Pelikonsolit
  2. Nintendo
  3. Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe + 3 kk Switch Online -pelikonsolipaketti
Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe + 3 kk Switch Online -pelikonsolipaketti

Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe + 3 kk Switch Online -pelikonsolipaketti

  • Nauti peleistä kotona ja matkalla
  • Huippuhauska Mario Kart 8 Deluxe -ajopeli
  • 3 kk:n Switch Online -jäsenyys

Nintendo Switch -pelikonsoli tuo Marion ja kumppanit niin olkkarin TV:hen, kuin telttaretkillekin. Koe pelit itse, tai jaa hauskuus irrotettavilla peliohjaimilla. Mukana Mario Kart 8 Deluxe -pelin latauskoodi ja 3 kk:n Switch Online -jäsenyys.

Nintendo Switch -pelikonsoli kotiin ja matkoille

Pelaa missä ja milloin haluat. Nintendo Switch on samaan aikaan sekä mukana kulkeva käsikonsoli, että televisioon liitettävä kotikonsoli. Voit siis nauttia Nintendon rakastetuista pelisarjoista joko suurelta ruudulta ja kotisohvalta käsin, sekä jatkaa seikkailuja saumattomasti vaikka junassa tai lentokoneessa.

Kolme eri tapaa pelata

Yksi pelikonsoli, kolme eri pelitapaa. TV Mode mahdollistaa Switchin liittämisen televisioon mukana tulevan telakan avulla, jolloin peliviihteestä pääsee nauttimaan koko perheen voimin ja jokaista graafista yksityiskohtaa myöten. Tabletop Mode tuo yhteiset pelihetket minne tahansa pystytuella varustetun näytön ja irrotettavien Joy-Con -ohjaimien ansiosta. Handheld Mode puolestaan mahdollistaa täyden yksinpelikokemuksen käsiisi - missä tahansa liikutkaan.

Jaettua riemua Joy-Con -peliohjaimilla

Nintendo Switch -konsolin kaksi edistyksellistä Joy-Con -peliohjainta toimivat sekä yhdessä, että erikseen. Mukana tulevan Joy-Con grip -kahvan avulla yhdistät ohjaimet perinteisen malliseksi konsoliohjaimeksi. Rannehihnoin ja olkanäppäimin varustetut lisäosat puolestaan mahdollistavat kummankin ohjaimen käytön täysin erikseen, mahdollistaen hauskat kaksinpelit missä tahansa. Joy-Con -ohjainten sensorit havaitsevat muotoja, liikkeitä ja etäisyyksiä, tarjoten aiempaa monipuolisemmat ja mielikuvituksellisemmat pelikokemukset.

Mukana Mario Kart 8 Deluxe -pelin latauskoodi

Kisaa ja taistele ystäviäsi vastaan. Mario Kart 8 Deluxe -peli on täydellinen versio kuuluisasta mikroautopelistä. Mukana ovat kaikki alkuperäisen Wii U -version radat ja hahmot, sekä lisäksi kaikki DLC-radat ja -hahmot. Peli sisältää myös uusia hahmoja, kuten Splatoon-pelistä tutut Inklink Boy ja Inklink Girl, King Boo, Dry Bones ja Bowser Jr.

Switch Online -jäsenyys kolmeksi kuukaudeksi

Tämä paketti sisältää 3 kk:n Switch Online -jäsenyyden, jonka avulla pelaat Switchilläsi verkossa, sekä saat käyttöösi erillisen mobiilisovelluksen jolla voit järjestää pelitapaamisia ystäviesi kanssa. Saat myös pelattavaksesi liudan klassisia NES-pelejä, kuten alkuperäisen Super Mario Bros.:n, Donkey Kongin ja The Legend of Zeldan. Switch Online -jäsenenä pääset lisäksi hyödyntämään erityisiä, vain tilaajille tarkoitettuja erikoistarjouksia, sekä ostamaan tiettyjä tuotteita halvemmalla Nintendo eShopista.

8,72 €/kk
yhteensä 313,92 €norm. 371,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

8,72 €/kk
36 kk
yhteensä 313,92 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.