1. Pelikonsolit
  2. Nintendo
  3. Nintendo Switch Mario Red & Blue Edition -pelikonsolipaketti
Nintendo Switch Mario Red & Blue Edition -pelikonsolipaketti
uutuus

Nintendo Switch Mario Red & Blue Edition -pelikonsolipaketti

  • Nintendo-hupia kotiin ja matkoille
  • Erikoisversio Mario-väriteemalla
  • Mukana kotelo ja näytönsuoja
9,68 €/kk
yhteensä 348,48 €sis. alv 24 %

Maksuaika

9,68 €/kk
36 kk
yhteensä 348,48 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Nintendo Switch Mario Red & Blue Edition upeissa, Marion klassista pukua kunnioittavissa väreissä. Erikoisversiossa mukana myös kotelo ja näytönsuoja.

Nintendo Switch -konsoli upeana Mario Red & Blue Edition -erikoisversiona

Näyttävä erikoisversio Nintendo Switch -pelikonsolista kunnioittaa Marion klassisen asun iloisen sinipunaista väriteemaa. Paketti sisältää punaiset Joy-Con -ohjaimet sinisillä rannehihnoilla, sinisen Joy-Con Gripin, punaisen Switch-telakan ja punaisen Switch-konsolin. Lisäksi mukana ovat hieno suojakotelo ja näytönsuoja, jotka pitävät naarmut ja kolhut tehokkaasti loitolla.

Monipuolinen pelikonsoli kotiin ja matkoille

Pelaa missä ja milloin haluat. Nintendo Switch on samanaikaisesti sekä reissussa kulkeva käsikonsoli, että televisioon liitettävä kotikonsoli. Voit siis nauttia Nintendon rakastetuista pelisarjoista suurelta ruudulta ja sohvalta käsin, sekä jatkaa seikkailua saumattomasti vaikkapa junassa tai lentokoneessa.

Kolme eri tapaa pelata

Yksi pelikonsoli, kolme pelitapaa. TV Mode mahdollistaa Switchin liittämisen televisioon mukana tulevan telakan avulla, jolloin peliviihteestä pääsee nauttimaan koko perheen voimin ja jokaista graafista yksityiskohtaa myöten. Tabletop Mode tuo yhteiset pelihetket minne tahansa, pystytuella varustetun näytön ja irrotettavien Joy-Con -ohjaimien ansiosta. Handheld Mode puolestaan tarjoaa täyden yksinpelikokemuksen käsiesi ulottuville - missä ikinä liikutkaan.

Jaettua riemua Joy-Con -peliohjaimilla

Nintendo Switch -konsolin kaksi edistyksellistä Joy-Con -peliohjainta toimivat sekä yhdessä, että erikseen. Mukana tulevan Joy-Con Grip -kahvan avulla yhdistät ohjaimet perinteisen malliseksi konsoliohjaimeksi. Joy-Con -ohjainten sensorit havaitsevat muotoja, liikkeitä ja etäisyyksiä - mahdollistaen aiempaa monipuolisemmat ja mielikuvituksellisemmat pelikokemukset.