Alepäivät 18.6.-4.7
  1. Pelikonsolit
  2. Nintendo
  3. Nintendo Switch + Ring Fit Adventure -pelikonsolipaketti
Nintendo Switch + Ring Fit Adventure -pelikonsolipaketti
uutuus

Nintendo Switch + Ring Fit Adventure -pelikonsolipaketti

  • Treenaa hauskasti seikkailemalla Nintendon pelimaailmassa
  • Paketissa Switch-pelikonsoli ja Ring Fit Adventure -peli
11,36 €/kk
yhteensä 408,96 €sis. alv 24 %

Maksuaika

11,36 €/kk
36 kk
yhteensä 408,96 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä

Nintendo Switch -pelikonsolin ja Ring Fit Adventure -pelin sisältävä paketti tekee treenaamisesta huippuhauskaa. Mukana kaikki tarvittava aloittamiseen.

Paranna kuntoasi viihdyttävässä Ring Fit Adventure -pelissä

Lähde seikkailuun tutkimaan suurta pelimaailmaa ja taistelemaan vihollisia vastaan tehden samalla kuntoharjoituksia. Paketti sisältää Nintendo Switch -pelikonsolin lisäksi Ring Fit Adventure -pelin latauskoodin, sekä pelissä liikkeiden tunnistukseen käytettävät Ring-Con- ja Leg Strap -lisätarvikkeet. Pelaaminen on hauskaa ja hyödyllistä sekä aloittelevalle että kokeneellekin treenaajalle, sillä Ring-Con -tarvikkeen tarjoama vastus on säädettävissä tarpeen mukaan.

Nintendo Switch -pelikonsoli kotiin ja matkoille

Pelaa missä ja milloin haluat. Nintendo Switch on samanaikaisesti sekä reissussa kulkeva käsikonsoli, että televisioon liitettävä kotikonsoli. Voit siis nauttia Nintendon rakastetuista pelisarjoista suurelta ruudulta ja sohvalta käsin, sekä jatkaa seikkailua saumattomasti vaikkapa junassa tai lentokoneessa.

Kolme eri tapaa pelata

Yksi pelikonsoli, kolme pelitapaa. TV Mode mahdollistaa Switchin liittämisen televisioon mukana tulevan telakan avulla, jolloin peliviihteestä pääsee nauttimaan koko perheen voimin ja jokaista graafista yksityiskohtaa myöten. Tabletop Mode tuo yhteiset pelihetket minne tahansa, pystytuella varustetun näytön ja irrotettavien Joy-Con -ohjaimien ansiosta. Handheld Mode puolestaan tarjoaa täyden yksinpelikokemuksen käsiesi ulottuville - missä ikinä liikutkaan.

Jaettua riemua Joy-Con -peliohjaimilla

Nintendo Switch -konsolin kaksi edistyksellistä Joy-Con -peliohjainta toimivat sekä yhdessä, että erikseen. Mukana tulevan Joy-Con Grip -kahvan avulla yhdistät ohjaimet perinteisen malliseksi konsoliohjaimeksi. Joy-Con -ohjainten sensorit havaitsevat muotoja, liikkeitä ja etäisyyksiä - mahdollistaen aiempaa monipuolisemmat ja mielikuvituksellisemmat pelikokemukset.