Nokia T10 4G LTE
Nokia T10 4G LTE
Nokia T10 4G LTE
Nokia T10 4G LTE
Pidennetty 3v DNA takuu
Nokia T10 4G LTE
Nokia T10 4G LTE
Nokia T10 4G LTE
Nokia T10 4G LTE

Nokia T10 4G LTE

  • Tabletti, joka kestää aikaa
  • 8” näyttö ja OZO Playback -äänentoisto
  • Tietoturvapäivitykset vuosiksi eteenpäin

Tyylikäs Nokia T10 -tabletti 4G LTE -yhteydellä tarjoaa runsaasti suorituskykyä ja pitkäkestoisen akun. 8” HD-näyttö sopii erinomaisesti videoiden striimaukseen, työntekoon sekä videopuheluihin, kotona, toimistolla sekä ollessasi tien päällä. Android 12 ja kuukausittaiset tietoturvapäivitykset varmistavat, että Nokia T10 on luottolaitteesi pitkälle tulevaisuuteen.

Nokia T10 -tabletti 4G -yhteydellä kotiin, toimistolle tai tien päälle

Tabletti, joka ylittää odotuksesi. Kompaktinkokoinen Nokia T10 on perheystävällinen tabletti, joka täyttää laatuvaatimukset, joista Nokia tunnetaan. T10 on tehty kestämään, jotta voit keskittyä siihen, mikä sinulle on tärkeää. Tabletti toimii myös kätevänä lisänäyttönä. Liitä Nokia T10 Windows-tietokoneeseen ja laajenna työpöytääsi kätevästi kosketusohjausta tukevalla lisänäytöllä.

Kirkas 8” HD-näyttö sekä OZO Playback -äänentoisto

8-tuumainen HD-näyttö ja kaksi OZO Playback -teknologiaa tukevaa stereokaiutinta tekevät videoiden striimauksesta, työskentelystä sekä videopuheluista nautinnon niin toimistolla kuin kotisohvalla. OZO Playback parantaa audiokokemusta myös kuulokkeiden kanssa ja lisää virtuaalista bassoa upean äänenlaadun tavoittamiseksi.

Android 12 ja kuukausittaiset tietoturvapäivitykset 3 vuodeksi eteenpäin

Työskentele, opi ja pelaa huoletta Nokia T10 -tabletilla. Android 12 sisältää kaksi käyttöjärjestelmäpäivitystä, jotka tuvat uusimmat ominaisuudet, tietoturvatoiminnot sekä asetukset. Kuukausittaiset tietoturvapäivitykset varmistavat, että Nokia T10 ja kaikki henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa uusilta uhkilta. Tee ostoksia, hoida pankkiasiat ja anna lasten käyttää laitetta ilman huolia.

Kompakti Nokia T10 on tehty kestämään

Tabletin suunnittelussa on painotettu kestävyyttä ulkoasusta tinkimättä ja laite tarjoaa alan johtavat kestävyyslupaukset, mukaan lukien viimeisimmät käyttöjärjestelmä- ja tietoturvapäivitykset, joten Nokia T10 -tabletti pysyy ajan tasalla ja nautit sen käytöstä pitkään.

5,52 €/kk
yhteensä 198,72 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

5,52 €/kk
36 kk
yhteensä 198,72 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja

Vaihda nykyinen tablettisi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen!

1.Katso nykyisen tablettisi arvo tästä

2.Tilaa uusi tabletti

3.Vie tilausvahvistus tai toimituslähete DNA Kauppaan. Ota mukaan nykyinen tablettisi ja saat vaihtohyvityksen.