Nokia T20, Sininen
Nokia T20, Sininen
Nokia T20, Sininen
Nokia T20, Sininen
Nokia T20, Sininen
Pidennetty 3v DNA takuu
Nokia T20, Sininen
Nokia T20, Sininen
Nokia T20, Sininen
Nokia T20, Sininen
Nokia T20, Sininen

Nokia T20, Sininen

  • Mieleenpainuville elämyksille
  • Yksityiskohtainen 2K-näyttö
  • Koko päivän kestävä akku

Nokia T20 -tabletti tuo tutun Nokia-laadun isolle näytölle. Tabletin avulla löydät tasapainon työn ja vapaa-ajan väliltä.

Nokia T20 -tabletti kirkkaalla 2K-näytöllä

Kristallinkirkkaalta 10,4” 2K-näytöltä katsot presentaatiot ja elokuvat upealla tarkkuudella. Jokainen yksityiskohta näyttää yksinkertaisesti upealle. Nokia T20:n huippuluokan OZO playback  -stereokaiuttimet sekä kaksoismikrofonit auttavat sinua kuulemaan ja kuulumaan paremmin. Low blue light -sertifiointi takaa, että näytön katselu on miellyttävämpää silmillesi.

Pitkäkestoinen ja pikaladattava akku

Pitkäkestoinen akku on nykykyisin välttämättömyys. Nokia T20 -tabletin akku tarjoaa yhdellä latauksella virtaa jopa 7 tunnin etäkokousputkelle, 10 tunnin sarjamaratonille tai 15 tunnin netin käyttöön. Katso suosikkisarjasi tuotantokausi yhdellä latauksella tai työskentele ja nauti viihteestä koko päivän. Jopa 8200 mAh:n akku tukee luonnollisesti myös pikalatausta.

Nokia T20 tarjoaa vaikuttavaa suorituskykyä

Pelasitpa sitten pelejä tai käytät samaan aikaan useita sovelluksia, Nokia T20 pysyy vauhdissasi. 8-ytiminen siru takaa nopean ja luotettavan käyttökokemuksen riippumatta siitä, kuinka koville sen pistät. Erikseen myytävällä muistikortilla kasvatat tabletin tallennustilan aina 512 Gt:n asti, joten tilaa riittää kaikille kuville, videokirjastoille sekä tiedostoille.

Järjestelmäpäivitykset 2 vuodeksi, tietoturvapäivitykset 3 vuodeksi

Nokia T20 -tabletti pysyy aina ajan tasalla. Tabletti tarjoaa järjestelmäpäivitykset kahdeksi vuodeksi ja kuukausittaiset tietoturvapäivitykset jopa kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Avaa tabletti turvallisesti ja vaivattomasti kasvontunnistuksella. T20 on tabletti, jonka kanssa nautit työstä ja vapaa-ajasta pitkälle tulevaisuuteen.

7,46 €/kk
yhteensä 268,56 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

7,46 €/kk
36 kk
yhteensä 268,56 €

Väri

Sininen

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Tuote noudettavissa 24 myymälästä

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja