1. Kuulokkeet
  2. OnePlus
  3. OnePlus Buds Z -nappikuulokkeet
OnePlus Buds Z -nappikuulokkeet

OnePlus Buds Z -nappikuulokkeet

  • Tehostettu basso
  • Jopa 20 tunnin akunkesto latauskotelon avulla
  • Veden- ja hienkestävät

Langattomat OnePlus Buds Z -nappikuulokkeet antavat vapauden nauttia lempimusiikistasi kaikkialla. Latauskotelon avulla yhteensä jopa 20 tuntia kuuntelua.

Syvä basso ja parannettu äänimaailma

Mukavat ja höyhenenkevyet OnePlus Buds Z -nappikuulokkeet saavat äänensä edistyneistä 10 mm:n dynaamisista kaiuttimista, jotka tarjoilevat korviisi syvällä bassolla tehostettua ja kaikilla yksityiskohdilla maustettua ääntä. Kuulokkeiden edistyneet tekniikat, kuten dynaaminen 3D-stereo ja panoraamaääni parantavat äänimaailmaa entisestään. Mikäli käytössäsi on OnePlus 7 tai uudempi OnePlus-puhelin, pääset nauttimaan myös laadukkaasta Dolby Atmos -tilaäänestä.

Yhteensä jopa 20 tunnin akunkesto

OnePlus Buds Z -kuulokkeiden mukana tuleva latauskotelo mahdollistaa yhteensä peräti 20 tunniksi kuunteluaikaa. Ehtyneet virrat ja äkillinen tarve kuulokkeille ei myöskään koidu enää ongelmaksi, sillä jo 10 minuutin pikalataus antaa jopa 3 tunnin edestä kuuntelua. Latauskotelon ansiosta tyylikkäät nappikuulokkeet pysyvät myös kätevästi tallessa silloin, kun ne eivät ole käytössä.

OnePlus Buds Z -nappikuulokkeet kestävät vettä ja hikoilua

IP55-vesitiiviysluokituksen mukaisesti vettä ja hikoilua vastaan suojatut OnePlus Buds Z -kuulokkeet sopivat huolettomaan käyttöön myös treenatessa ja vesisateessa. Kuulokkeiden mukana saat miellyttävät, silikonista valmistetut korvasovikkeet kolmessa eri kokovaihtoehdossa parhaan istuvuuden takaamiseksi.

0,80 €/kk
yhteensä 28,80 €norm. 59,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

0,80 €/kk
36 kk
yhteensä 28,80 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 45 myymälästä