1. Älykellot
  2. OnePlus
  3. OnePlus Watch -älykello
OnePlus Watch -älykello, Midnight Black
OnePlus Watch -älykello, Midnight Black
OnePlus Watch -älykello, Midnight Black
OnePlus Watch -älykello, Midnight Black

OnePlus Watch -älykello, Midnight Black

  • Vastustamattoman tyylikäs
  • Jopa 14 päivän akunkesto
  • Saumaton yhteys puhelimeen

OnePlus Watch -älykello yhdistää ajattoman tyylikkyyden ja arkea tehostavat hyvinvointi- ja älyominaisuudet. Tehokas akku tarjoaa virtaa jopa 14 päiväksi.

Jopa kahden viikon akunkesto

Aina valmiina mihin tahansa. Tehokkaan akun ja älykkään virranhallinnan ansiosta OnePlus Watch -älykellon akunkesto yltää normaalikäytössä jopa 14 päivään. Veren happipitoisuutta öisin seurattaessa akunkesto on jopa 5 päivää, sekä jatkuvassa urheilukäytössä GPS-paikannuksen ollessa päällä jopa 24 tuntia. Warp Charge -pikalatauksen ansiosta kokonaisen viikon virrat on mahdollista ladata vain 20 minuutissa.

Täydellinen kumppani puhelimellesi

Nopea ja vakaa Bluetooth 5.0 -yhteys pitää OnePlus Watchin saumattomasti yhteydessä älypuhelimeesi. Näet saapuvat puhelut kätevästi suoraan kellon näytöltä, ja kellosta löytyvien mikfrofonin ja kaiuttimen ansiosta myös vastaat niihin sujuvasti vaikka treenaamisen aikana.

OnePlus Watch maksimoi hyvinvointisi

OnePlus Watch -älykello tarjoaa arvokasta tietoa sekä fyysisestä, että henkisestä hyvinvoinnistasi. Terveyden kannalta oleellisimpiin mittareihin lukeutuva veren happipitoisuuden seuranta kertoo, kuinka paljon happea kehoosi kulkeutuu – ja miten tehokkaasti se ottaa sen vastaan. Optinen sykeanturi puolestaan mahdollistaa rentoutumista edistävän stressinseurannan, sekä hengityskoulutuksen.

Yli 110 harjoitusta kunnon ylläpitoon

Oma valmentaja aina käsillä. OnePlus Watch ranteessa on helppoa motivoitua kohti asettamiasi kuntotavoitteita. Kello sisältää yli 110 erilaista harjoitustilaa lajiin kuin lajiin, mittauksen mm. pulssille, kaloreille ja nopeudelle, sekä tarkan satelliittipaikannuksen mahdollistaman reittiseurannan. 5ATM- ja IP68-vedenkestävyysluokitusten ansiosta voit huoletta pulahtaa myös uinnille kellon kanssa.

3,30 €/kk
yhteensä 118,80 €norm. 159,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

3,30 €/kk
36 kk
yhteensä 118,80 €

Väri

Midnight Black

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Tuote noudettavissa 41 myymälästä