1. Ilmanlaatu- ja radonmittarit
  2. Airthings
  3. Airthings Wave plus -radonmittari
Airthings Wave plus -radonmittari
Airthings Wave plus -radonmittari
Airthings Wave plus -radonmittari
Airthings Wave plus -radonmittari

Airthings Wave plus -radonmittari

  • Älykäs ja helppokäyttöinen mittari
  • Analysoi monipuolisesti sisäilman laadun
  • Android- ja Apple-yhteensopiva

Airthings Wave plus on älykäs radonmittari, joka mittaa monipuolisesti sisäilman laatua. Wave plus -mittari mittaa hiilidioksidia, ilmankosteutta, lämpötilaa sekä haitallisia VOC-yhdisteitä. Kotikäyttöön tarkoitettua radonmittaria käytät Android- ja Apple-yhteensopivalla sovelluksella.

Airthings Wave plus -radonmittari analysoi myös sisäilman laadun

Vietämme jopa 90 % ajastamme sisätiloissa, joten sisäilman mittauksella ja ilmanlaadun parantamisella vaikutamme terveyteemme. Airthings Wave plus -radonmittari analysoi sisäilman laadun monipuolisesti. Se mittaa radonin lisäksi hiilidioksidin, sisäilman haitalliset VOC-yhdisteet, ilmanpaineen, ilmankosteuden sekä lämpötilan.

Helppokäyttöinen radonmittari on Android- ja Apple-yhteensopiva

Airthings Wave plus näyttää sisäilman laadun pelkällä kädenheilautuksella. Mittarin kolmiasteista asteikkoa on helppo tulkita. Android- ja Apple-yhteensopivan radonmittarin tuloksia tarkastelet ilmaisen puhelinsovelluksen avulla. Sovellus kertoo myös paikallisista siitepölytasoista, joten tiedät milloin pitää ikkunat kiinni ja puhdistaa sekä suodattaa sisäilma. Airthings Wave plus -radonmittari on yhteensopiva Airthings HUB-, Amazon Alexa- ja IFTTT-järjestelmien kanssa.

Älykäs radonmittari Airthings Wave plus

Sisäilman radonia ei voi aistia mitenkään, vaan sen pitoisuus selviää ainoastaan mittaamalla. Airthings Wave plus on älykäs radonmittari, joka sopii jokaiseen kotiin ja jota on helppo käyttää. Wave plus tarjoaa suuntaa-antavat tulokset reaaliajassa, joten se tarjoaa reaaliaikaisen mielenrauhan.

Täyttää STUK:n mittausarja-arvot

Radonmittaukseen Wave-laitteen pitää olla päällä vähintään viikko, jotta saat radonpitoisuuden oikean keskiarvon. Mittauksen virhemarginaali on 10 % yhden viikon jälkeen ja enää 5 % kahden kuukauden jälkeen, mutta suuntaa-antavan lukeman saat jo yhdessä päivässä. Automaattisesti kalibroituva mittari täyttää viralliset STUK:n mittausaraja-arvot.

229,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus