Anker 633 MagGo langaton varavirtalähde 10 000 mAh

Anker 633 MagGo langaton varavirtalähde 10 000 mAh

  • Langaton latausalusta ja vara-akku yhdessä
  • Langattoman latauksen lisäksi kaksi latausporttia
  • Sopii iPhone 12 ja sitä uudemmille malleille

Langaton Anker 633 MagGo -varavirtalähde on kaksi laitetta yhdessä: langaton MagGo -latausalusta sekä -varavirtalähde. Näppärän kickstand-telineen ansiosta käytät taskukokoista vara-akkua myös pöytätelineenä. Kiinnitä iPhone-puhelin vara-akkuun ja lataus käynnistyy.

Langaton Anker 633 MagGo -varavirtalähde

Kompakti Anker 633 MagGo -varavirtalähde sopii erinomaisesti työ- ja yöpöydälle, tai pakkaa se mukaan matkalle. Voit käyttää puhelintasi normaalisti samalla kun lataat sen akkua. MagGo-yhteensopivan magneetin avulla vara-akku kiinnittyy iPhone-puhelimeen.

Lataa laitteet langattomasti tai kahden latausportin avulla

Anker 633 MagGo -varavirtalähteessä on 20 W:n USB-C- ja 18 W:n USB-A-latausportit sekä tuki 7,5 W:n langattomalle lataukselle. Järeästä 10 000 mAh:n akusta riittää virtaa jopa kahteen puhelimen akun lataukseen, joten tällä powerbankilla selviät viikonlopun reissun.

Anker 633 MagGo -vara-akku kiinnittyy iPhoneen magneetilla

Ohut ja kevyt Anker 633 MagGo-varavirtalähde kiinnittyy iPhonen takakuoreen. Vara-akku lataa puhelimen akun ja käytät puhelintasi normaalisti samalla kun lataat sitä. Varavirtalähteen takaa avautuu kickstand-teline, jonka ansiosta vara-akusta tulee katseluteline. Aseta puhelimesi varavirtalähteeseen pysty- tai vaaka-asentoon. Katsele videoita ja soita FaceTime-puhelut, samalla kun lataat puhelimen akkua.

89,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

89,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus