Anker Eufy 4G
Anker Eufy 4G
Anker Eufy 4G
Anker Eufy 4G
Anker Eufy 4G
Anker Eufy 4G
Anker Eufy 4G
Anker Eufy 4G
Anker Eufy 4G
Anker Eufy 4G

Anker Eufy 4G

  • Terävä valvontakamera 2K-tarkkuudella
  • Starlight-pimeänäkö sekä säänkestävä rakenne
  • Tukee 4G LTE -yhteyttä

Anker Eufy 4G -valvontakamera toimii ulkotiloissa ilman WiFi-yhteyttä. Unohda johdot ja asenna 4G LTE -yhteyttä tukeva valvonta mihin tahansa. Kuvaa terävät videot päivällä ja yöllä 2K-tarkkuudella. IP67-luokituksensa ansiosta 4G-valvontakamera kestää sadetta, pölyä sekä äärilämpötiloja.

Anker Eufy 4G -valvontakamera kuvaa videot 2K-tarkkuudella

Näe enemmän All-Day 2K -värin ansiosta. Anker Eufy 4G -valvontakameralla kuvaat 2K-väritarkkuudella vuorokauden kaikkina aikoina. Starlight-tunnistin takaa huipputarkat videot myös yön pimeydessä. 120-asteen kuvausalan ansiosta näet ympäristösi paremmin.

Starlight-pimeännäkö sekä tarkka liiketunnistus

Kun Anker Eufy 4G -valvontakameran Starlight Camera havaitsee liikkeen, se käynnistää videokuvauksen ja lähettää videon puhelimeesi. Valvontakameran sisäänrakennettu tekoäly suodattaa jopa 95 % vääristä hälytyksistä, joten saat tiedon vain tärkeistä hälytyksistä. Voit myös määrittää toimintavyöhykkeet, jotka kattavat vain seurattavat alueet. Saat hälytyksen, vain jos liike tapahtuu seurattavalla alueella.

Valvontakamerassa myös kaksisuuntainen mikrofoni

Anker Eufy 4G -valvontakamera vähentää eläinten aiheuttamien toistuvien hälytysten määrää. Kamera lähettää ilmoituksen vain, jos ihminen lähestyy kohdetta. Jos jokin on pielessä, ota yhteyttä valvontakameraan, viesti kaksisuuntaisella mikrofonilla ja kaiuttimella, tai seuraa kameraa GPS-paikannuksella.

Anker Eufy -valvontakamerassa tukee 4G LE -yhteyttä

Käytä Anker Eufy 4G -valvontakameraa etänä ilman erillisiä kuukausimaksullisia pilvipalveluita. Valvontakamerassa on 8 Gt:n muisti, joten tarkastelet kaikkia tallenteita ilmaiseksi ja 4G LTE -yhteydellä kamera lähettää videot puhelimeesi. Erikseen myytävällä EufyCam-aurinkopaneelilaturilla lataat Anker Eufy 4G -valvontakameran akun täyteen. Yksi aurinkoinen päivä takaa kolmeksi päiväksi virtaa.

199,00 €
30 pv alin hinta 249,00 €
Normaalihinta on edellisen 30 päivän alin hinta
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

199,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus