1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Kaapelit ja adapterit
  3. Anker
  4. Anker PowerLine+ MicroUSB punottu kaapeli 1,8 m
Anker PowerLine+ MicroUSB punottu kaapeli 1,8 m, Harmaa
Anker PowerLine+ MicroUSB punottu kaapeli 1,8 m, Harmaa
Anker PowerLine+ MicroUSB punottu kaapeli 1,8 m, Harmaa
Anker PowerLine+ MicroUSB punottu kaapeli 1,8 m, Harmaa
löytöhinta

Anker PowerLine+ MicroUSB punottu kaapeli 1,8 m, Harmaa

  • Kestävä 1,8 metrin latauskaapeli
  • Laitteille, joissa on MicroUSB-liitin

Anker PowerLine+ MicroUSB on kaikki mitä latauskaapelilta toivot. Punottu 1,8 m kaapeli sopii kaikille MicroUSB-liittimellä varustetuille laitteille.

Anker PowerLine+ -latauskaapeli kestää rasitukset

Anker PowerLine+ on premium-tason latauskaapeli, joka kestää käytössä. Tyylikkäällä nailonpunoksella päällystetty latauskaapeli on läpäissyt vaativat rasituskokeet, joissa sen on pitänyt kestää yli 5000 taivutusta murtumatta. Latauskaapelin MicroUSB- ja USB-liittimissä on kovamuoviset vahvikkeet, jotka joustavat ja kestävät käytössä.

Sujauta latauskaapeli suojakoteloon

Anker PowerLine+ -kaapelin poikkeuksellinen vetolujuus on saatu aikaan kuituytimellä, kaksinkertaisella nailon-punoksella ja tarkalla laser-hitsauksella. PowerLine+ on tehty kestämään vääntämistä ja venyttämistä. Kääri Anker PowerLine+ vyyhdelle suojakoteloon säädettävän tarranauhakiinnityksen avulla. Kiinnitys helpottaa kuljetusta ja johdon pituuden säätöä, eivätkä ylimääräiset latauskaapelit loju pöydällä tai lattialla.

Anker PowerLine+ kaikille MicroUSB-laitteille

Anker PowerLine+ MicroUSB -latauskaapeli on yhteensopiva kaikkien MicroUSB-liittimellä varustettujen laitteiden kanssa. Punotun latauskaapelin sisuksesta löytyvät data- ja virtakaapelit varmistavat, että latauskaapeli tarjoaa tehokkaimman mahdollisen latauksen mistä tahansa USB-lähteestä. Tällä lataat Android-puhelimet ja -tabletit, varavirtalähteet, kamerat, e-kirjojen lukulaitteet ja MP3-soittimet. Varmista yhteensopivuus laitteesi valmistajalta.

Johtava mobiililatausbrändi

Anker on yksi maailman johtavista mobiililatausbrändeistä. Yrityksen perustivat Googlen entiset insinöörit vuonna 2011. Heidän haaveenaan oli päihittää todellinen ensimmäisen maailman ongelma: liian nopeasti tyhjenevät laitteiden akut. Tähän päivään mennessä Ankerin latureita, varavirtalähteitä ja latauskaapeleita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

5,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

5,00 €

Väri

Harmaa
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus