1. Suojakuoret
  2. Apple
  3. Apple Clear Case -suojakuori iPhone 13 mini -puhelimelle
Apple Clear Case -suojakuori iPhone 13 mini -puhelimelle

Apple Clear Case -suojakuori iPhone 13 mini -puhelimelle

  • Kirkas suojakuori suojaa kolhuilta
  • MagSafe-yhteensopiva
  • iPhone 13 minille

Apple suunnittelema suojakuori antaa iPhone 13 minin omien värien loistaa. Se tarjoaa puhelimelle lisäsuojaa, ja on ohut, kevyt sekä miellyttävä kädessä.

Kirkas suojakuori Apple iPhone 13 mini -puhelimelle

Optisesti kirkkaasta polykarbonaatista ja joustavista materiaaleista valmistettu suojakuori istuu erinomaisesti iPhone 13 minin painikkeiden päälle, joten puhelimen käyttö on helppoa. Naarmuuntumiselta suojaavaa pinnoitetta on käytetty suojakuoren sisä- ja ulkopinnalla. Kuoressa käytetyt materiaalit ja pinnoitteet estävät sitä kellastumasta ajan mittaan.

MagSafe-yhteensopiva suojakuori

Suojakuoren sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti iPhone 13 miniin. Puhelimen kiinnittäminen on aina yhtä vaivatonta ja langaton lataus sujuu nopeammin. Kun on latauksen aika, voit antaa iPhonen olla kuoressaan ja kiinnittää siihen MagSafe-laturin tai asettaa puhelimen Qi-yhteensopivalle langattomalle latausalustalle.

Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta

Kuten kaikkia Applen suunnittelemia suojakuoria, tätäkin kuorta on testattu tuhansia tunteja suunnittelu- ja valmisteluprosessin aikana. Sen lisäksi, että se näyttää upealle, se suojaa iPhoneasi naarmuilta ja kolhuilta.

15,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

15,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus