Apple MacBook Pro 13" (2022) 256 Gt, Tähtiharmaa

Apple MacBook Pro 13" (2022) 256 Gt, Tähtiharmaa

  • Joka paikan pro huipputehokkaalla M2-sirulla
  • Upea 13” Retina-näyttö
  • Jopa 20 tuntia kestävä akku

M2-siru tekee 13 tuuman Apple MacBook Prosta suorituskykyisemmän. Parempien tehojen tukena samassa kompaktissa rungossa on nyt jopa 20 tuntia kestävä akku ja aktiivinen jäähdytysjärjestelmä. Upea Retina-näyttö, FaceTime HD -kamera ja studiotason mikrofonit tekevät siitä edistyksellisen kannettavan.

Apple MacBook Pro huipputehokkaalla M2-sirulla

Apple MacBook Pron M2-siru on vieläkin nopeampi ja energiatehokkaampi kuin M1. Suoriudut töistäsi rivakasti entistä tehokkaammalla 8-ytimisellä prosessorilla. Luot upeaa grafiikkaa 10 salamannopean näytönohjainytimen avulla. Työstät useampia 4K ja 8K ProRes -videovirtoja huipputehoisella Media Enginellä.

Aktiivinen jäähdytys varmistaa suorituskyvyn

Aktiivinen jäähdytys varmistaa salamannopean suorituskyvyn. Edistyksellisen jäähdytysjärjestelmän ja Applen sirun tehokkuuden ansiosta MacBook Pro pystyy jatkuvaan ammattitason suorituskykyyn, joten saat tehtäviisi vahvaa prosessori- ja näytönohjaintehoa tuntikausiksi.

13,3 tuuman Retina-näyttö

Loistavalla Retina-näytöllä kuvista tulee yksityiskohtaisia ja aidontuntuisia. Teksti on terävää ja selkeää. Kirkas LED-taustavalaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. Laajan P3-väriskaalan ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät kylläisemmiltä kuin sRGB:ssä. True Tone -teknologia säätää valkotasapainoa automaattisesti ympäristön valon värilämpötilan mukaan, joten näytön katselu tuntuu luonnollisemmalta.

Näy, kuulu ja erotu videopuheluissa

M2:n ansiosta FaceTime HD -kamera pystyy ottamaan kaiken irti kuvaprosessorista, joten näytät upealle videopuheluissa. Studiotason mikrofonit tuovat äänesi selkeästi kuuluville kokouksissa, omassa podcastissa tai ystävien sekä perheenjäsenten kanssa jutellessa.

Kirjaudu Apple MacBook Prohon sisään Touch ID:llä

Taustavalaistu Magic Keyboard tarjoaa miellyttävän, äänettömän ja tarkan kirjoittamiskokemuksen. Eniten käyttämäsi komennot ovat juuri siellä, missä niitä tarvitset. Säästät aikaa ja näppäilyjä. Touch ID:llä kirjaudut sisään nopeasti sekä helposti ja teet ostoksia turvallisesti.

1 599,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

1 599,00 €

Väri

Tähtiharmaa
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus