1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Demon’s Souls -peli PS5:lle
Demon’s Souls -peli PS5:lle

Demon’s Souls -peli PS5:lle

  • Kohtaa synkän fantasiamaailman kauhut
  • PlayStation-klassikkopeli täysin uudistettuna

Demon’s Souls -peli PS5:lle kutsuu kokemaan tummasävyisen tarinan ja säälimättömän taistelun. Pleikkariklassikko uudelleen luotuna ja paranneltuna.

Klassikko täysin uudelleen luotuna

Alusta pitäen uusittu Demon’s Souls tuo arvostetun peliklassikon PS5:lle entistäkin vaikuttavampana. Astu yksinäisenä soturina sumun ja synkkyyden täyttämään fantasiamaailmaan ja lähde haastamaan pimeys painaijaismaisine olentoineen.

Demon’s Souls -peli vie seikkailun alkulähteille

Matkusta muusta maailmasta eristäytyneeseen Boletarian valtakuntaan – maahan, joka aikoinaan oli vauras ja ylväs ritarien maa – kunnes sen valtasivat hirviömäiset pedot ja verenjanoiset demonit. Uhmaa kohtalokasta sumua, kohtaa haasteista suurimmat ja lähetä Muinaisena tunnettu demoni takaisin ikiuneensa.

Upea PlayStation 5 -suorituskyky

PS5:n tehokkuus herättää Demon’s Souls -pelin maailman henkiin kokonaan uusittuna. Nauti kauniista varjotehosteista ja yksittäisiä valonsäteitä jäljittelevästä säteenseurannasta. Nopean latauksen ansiosta pääset heti takaisin toimintaan kuolon korjatessa. Haptinen kosketuspalaute tekee taisteluista kirjaimellisesti kouriintuntuvia. Peli tukee myös vaikuttavaa Tempest 3D -äänitekniikkaa yhteensopiville kuulokkeille.

79,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

79,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus