Doro-tabletti
Doro-tabletti
Doro-tabletti
Doro-tabletti

Doro-tabletti

  • Helppokäyttöinen tabletti, johon on helppo ihastua
  • 10,4” Full HD -näyttö ja neljä kaiutinta
  • Mukana kätevä puuteline

Helppokäyttöisellä Doro-tabletilla nautit kaikesta, mitä teet. Kirkas 10,4” Full HD -näyttö ja neljä kaiutinta ovat valmiina elokuvien, TV-sarjojen, valokuvien sekä videoiden katseluun. Soita videopuhelut ja hoida päivittäiset asiat. Myyntipakkauksessa mukana kätevä katseluteline.

Selkeä ja helppokäyttöinen Doro-tabletti

Doro-tabletilla hoidat kaikki asiat, mitä teet puhelimella. Isokokoinen ja kirkas näyttö, helppokäyttöinen toimintoperusteinen Eva-käyttöliittymä, suuret kuvakkeet ja isokokoiset kirjaimet takaavat miellyttävän käytön. Kuvakkeiden avulla käytät useimmin käytettyjä toimintoja, lähetät sähköpostia, selaat valokuvagalleriaa tai etsit uutta reseptiä verkosta.

Soita videopuhelut ja pidä yhteyttä ystäviisi

Pidä yhteyttä läheisiin Doro-tabletilla. Lataa Google Play Kaupasta Skype, Zoom, Facebook Messenger tai Google Duo. Myyntipakkauksessa mukana tulevan katseluteline on paikallaan, kun keskustelet ystäviesi kanssa. Doron avulla et ole koskaan yksin. Tablettiin on asennettu TeamViewer, jolla luottohenkilösi saa etäyhteyden tablettiin. Hän voi tarvittaessa muokata tabletin säätöjä tai järjestää aloitusnäytön ikonit uudelleen.

Erittäin kirkas 10,4 tuuman Full HD -näyttö ja neljä kaiutinta

Doro-tabletissa on neljä kaiutinta, jotka tarjoavat ensiluokkaisen äänikokemuksen, kun kuuntelet musiikkia, katselet elokuvaa tai osallistut videopuheluun. Erittäin kirkas 10,4 tuuman Full HD -näyttö tekee videoiden katselusta, pelaamista ja sosiaalisen median seuraamisesta miellyttävää. Tabletin neljä kaiutinta tuottavat paremman äänen. Kuuntele musiikkia, suoratoista elokuva tai soita videopuhelu perheen ja ystävien kanssa.

Doro-tabletti helppokäyttöisellä Eva-käyttöjärjestelmällä

Eva on Doron patentoitu, helppokäyttöinen ja toimintopohjainen käyttöliittymä, joka tekee Androidin käytöstä entistäkin helpompaa. Eva on Doron suunnittelema, ja sen teknologia on hauska ja helppokäyttöinen sekä pitkän linjan Android-käyttäjille ja vasta-alkajille. Yhdessä Google Assistantin kanssa se muodostaa täydellisen tiimin.

339,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

339,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu