E-Way E-5045 -sähköpotkulauta
E-Way E-5045 -sähköpotkulauta
E-Way E-5045 -sähköpotkulauta
E-Way E-5045 -sähköpotkulauta
E-Way E-5045 -sähköpotkulauta
E-Way E-5045 -sähköpotkulauta
E-Way E-5045 -sähköpotkulauta
E-Way E-5045 -sähköpotkulauta
E-Way E-5045 -sähköpotkulauta
E-Way E-5045 -sähköpotkulauta

E-Way E-5045 -sähköpotkulauta

  • Tehokas ja kompakti sähköpotkulauta
  • Jopa 45 km:n kantama
  • Helppo ja nopea käyttää

Sujuvasti mukana kulkeva E-Way E-5045 -sähköpotkulauta on täydellinen lyhyiden ja keskipitkien matkojen taittamiseen tehokkaasti. Laudan käyttöönotto hoituu helposti ja nopeasti. Jopa 30 km:n kantaman tarjoava akku latautuu täyteen muutamassa tunnissa.

Tehokas E-Way E-5045 -sähköpotkulauta

E-Way E-5045 -sähköpotkulauta sisältää tehokkaan 500 W:n moottorin, joka yltää jopa 900 W:n hetkelliseen huipputehoon. Edistyksellisen moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille tavallista enemmän tehoa, joka näkyy erityisesti nopeampana vauhtina ylämäissä sekä liikkeellelähdössä. Laudan nopeus on säädettävissä aina 25 km/t asti. Riittoisa akunkesto tarjoaa olosuhteista riippuen matkantekoa 25-45 km:n verran.

Monipuolinen AI-LED-näyttö

Kookas AI-LED-näyttö tarjoaa kaiken ajon aikana tarvittavan tiedon, kuten nopeuden ja akun tilan. Näyttö on suunnattu viistosti, joten näet kaiken selkeästi nopeallakin vilkaisulla. Erilaisten ajotilojen sekä etuvalon säätäminen onnistuu kätevästi nopeudensäätimen yhteyteen sijoitetulla valitsimella. Nopeuden säätimen yhteyteen sijoitetun valitsimen kautta on helppo säätää E-Way E-5045 -sähköpotkulaudan eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa.

Kaksi erillistä jarrutusjärjestelmää

E-5045 on varustettu kahdella erillisellä jarrutusjärjestelmällä, jotka molemmat aktivoituvat puristamalla jarrukytkintä. Tehokas taka-akselin levyjarru toimii pääjarruna, sekä sitä tehostaa moottorissa oleva aktiivinen moottorijarru. Se kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa, varastoiden sitä takaisin akkuihin jo ajon aikana. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. Levyjarrun tehokkuus on myös helposti säädettävissä ajajalle sopivaksi.

Kestävät Honeycomb-renkaat

Ei enää huolta rengasrikoista. E-Way E-5045 -sähköpotkulaudassa on kestävät Honeycomb-renkaat, joista puuttuu kokonaan useimpien rengasrikkojen tavanomainen aiheuttaja - helposti rikkoutuva sisäkumi. Tehokkaiden valojen ja lisättyjen heijastimien avulla myös hämärässä ajaminen on turvallista niin itsellesi, kuin kanssaliikkujillekin.

Kevyt ja kokoontaitettava sähköpotkulauta

Laudan valmistusmateriaali on ilmailualaltakin tuttu kestävä valettu alumiini, joka tekee siitä samanaikaisesti kevyen ja erittäin kestävän. E-Way E-5045 painaa vain n. 15 kiloa ja kokoontaitettuna se kulkee sujuvasti mukana vaikka junassa tai autossa. Rungossa oleva erillinen lukitusrengas mahdollistaa erillisen U- tai vaijerilukon käytön helposti ja turvallisesti.

599,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

599,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus