1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Elden Ring -peli PS5:lle
Elden Ring -peli PS5:lle

Elden Ring -peli PS5:lle

  • Uskomaton fantasiaroolipeli
  • Huima arvostelumenestys
  • PlayStation 5:lle

Kultainen järjestys on hajonnut. Nouse ja kerää armon ohjaamana Elden Ring -voimaa ja tule Elden-lordiksi. Pelin takaa löytyvät Dark Souls -peleistä tuttu Hidetaka Miyazaki sekä Game of Thrones -kirjailija George R.R. Martin. Arvostelumenestys ja toimintaroolipeli PlayStation 5 -pelikonsolille.

Elden Ring -peli PS5:lle

Kuningatar Marika Ikuisen hallitsemassa maassa Elden Ring on pirstoutunut ja samalla on tuhottu Erdtreen voima. Marikan jälkeläiset, jotka kaikki ovat puolijumalia, ovat keränneet pirstaleet ja haalineet itselleen osan rikkoutuneesta Elden Ringistä. Heidän paha voimansa on synnyttänyt uuden sodan nimeltä The Shattering.

Tapaa ystäviä, vihollisia ja löydä tiesi läpi Lands Between -valtakunnassa

Olet Tahrittu ja sinut on karkotettu kauaksi valtakunnasta. Olet kuollut, vaikka elävä ja olet menettänyt armosi. Seuraa polkuasi Lands Between -valtakunnassa ja löydä Elden Ring. Selvitä Elden Ringin voima. Tapaa vihollisia, joilla on syvällinen tausta. Tapaa hahmoja, joilla on omat henkilökohtaiset syyt edistää tai estämään edistymistäsi.

Fantasiaroolipeli, joka tarjoaa mahtavan seikkailumaailman

Elden Ring sisältää laajat fantastiset maisemat sekä hämärät luolat. Kulje henkeäsalpaavan maailman läpi jalan tai hevosella. Yksin tai verkossa muiden pelaajien kanssa. Samoa nummilla, tutustu tukehduttaviin suomaisemiin, kierteisiin vuoriin, pahaenteisiin linnoihin sekä muihin kohteisiin mittakaavassa, jota ei ole koskaan nähty FormSoftwaren peleissä.

Elden Ring on FromSoftwaren huikea taidonnäyte

FromSoftwaren kehittämä ja Bandai Namcon tuottama fantasiatoiminta-roolipeli, joka sijoittuu mysteeriseen ja varaa täynnä olevaan maailmaan. Luo hahmosi tässä hienostuneessa toiminta-RPG:ssä ja määritä itsellesi oma pelityylisi. Elden Ring -pelissä on tarjolla monia aseita, maagisia kykyjä ja taitoja. Lähde taisteluun, tuhoa viholliset yksitellen ja pyydä liittolaisilta apuja.

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

59,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus