1. Pelit
  2. PlayStation
  3. FIFA 23 -peli PS4:lle
FIFA 23 -peli PS4:lle

FIFA 23 -peli PS4:lle

  • Koko jalkapallon maailma PlayStation 4 -konsolillasi
  • FIFA World Cup -turnaukset
  • Naisten seurajoukkueet

FIFA 23 -peli PlayStation 4:lle tuo koko jalkapallomaailman virtuaalisille pelikentille. Mukana ovat sekä miesten että naisten FIFA World Cup -turnaukset ja myös naisten seurajoukkueet. Peli sisältää crossplay-ominaisuuksia ja uusia tapoja suosikkipelitiloistasi nauttimiseen.

Valloita FIFA World Cup -turnaukset

Entistäkin enemmän jalkapallon toimintaa ja realistisuutta. Pelaa jalkapallon suurimpia turnauksia, kun sekä miesten että naisten FIFA World Cup -turnaukset tulevat FIFA 23 -PS4-peliin kauden aikana. Voit ensimmäistä kertaa koskaan pelata naisten seurajoukkueina ja nauttia crossplay-ominaisuuksista, jotka tekevät ystäviä vastaan pelaamisesta helpompaa.

Kokoa unelmajoukkueesi FIFA 23 -pelissä PS4:lle

Nauti uudesta tavasta pelata ja rakentaa unelmajoukkuettasi FUT Momentsin ja uudistetun Chemistry-järjestelmän avulla FIFA Ultimate Team -tilassa, elä jalkapallounelmiasi Career Modessa määrittäessäsi persoonallisuuttasi pelaajana tai johda joinakin jalkapallon kuuluisimmista henkilöistä. Tuo VOLTA FOOTBALL- ja Pro Clubs -tiloissa lisää persoonallisuutta kentälle uusilla mukautustasoilla sekä parannellulla katu- ja stadionpelaamisella.

Mukana koko jalkapallomaailma

Miten tahansa pelaatkin, koe koko maailman peli yli 19 000 pelaajalla, yli 700 joukkueella, yli 100 stadionilla ja yli 30 liigalla – mukaan lukien UEFA Champions League ja Premier League, uusi Barclays FA Women’s Super League ja France D1 Arkema. FIFA 23 -PS4-pelin tarjoama jalkapallokokemus on todentuntuisuudessaan vertaansa vailla.

69,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus