1. Pelit
  2. PlayStation
  3. FIFA 23 -peli PS5:lle
FIFA 23 -peli PS5:lle

FIFA 23 -peli PS5:lle

  • Koe jalkapallon maailma upealla HyperMotion2-teknologialla
  • FIFA World Cup -turnaukset
  • Naisten seurajoukkueet

FIFA 23 -peli PlayStation 5:lle tuo koko jalkapallomaailman kotiisi entistäkin todentuntuisempana. Edistyneen HyperMotion2-teknologian ansiosta aitoa liikkeenkaappausta on jopa tuplasti aiempaa enemmän, tehden pelin animaatioista huippurealistisia. Mukana ovat sekä miesten että naisten FIFA World Cup -turnaukset ja myös naisten seurajoukkueet. Peli sisältää crossplay-ominaisuuksia ja uusia tapoja suosikkipelitiloistasi nauttimiseen.

Todentuntuinen pelikokemus HyperMotion2-teknologialla

Koe HyperMotion2-teknologian edistysaskeleet, joiden taustalla on tuplasti aiempia FIFA-pelejä enemmän liikkeenkaappausta todellisesta maailmasta. Saat pelaamiseen uusia ominaisuuksia ja yli 6000 autenttista animaatiota, jotka ovat peräisin tosielämän otteluista taltioiduista miljoonista otoksista.

Valloita FIFA World Cup -turnaukset

Entistäkin enemmän jalkapallon toimintaa ja realistisuutta. Pelaa jalkapallon suurimpia turnauksia, kun sekä miesten että naisten FIFA World Cup -turnaukset tulevat FIFA 23 -PS5-peliin kauden aikana. Voit ensimmäistä kertaa koskaan pelata naisten seurajoukkueina ja nauttia crossplay-ominaisuuksista, jotka tekevät ystäviä vastaan pelaamisesta helpompaa.

Kokoa unelmajoukkueesi FIFA 23 -pelissä PS5:lle

Nauti uudesta tavasta pelata ja rakentaa unelmajoukkuettasi FUT Momentsin ja uudistetun Chemistry-järjestelmän avulla FIFA Ultimate Team -tilassa, elä jalkapallounelmiasi Career Modessa määrittäessäsi persoonallisuuttasi pelaajana tai johda joinakin jalkapallon kuuluisimmista henkilöistä. Tuo VOLTA FOOTBALL- ja Pro Clubs -tiloissa lisää persoonallisuutta kentälle uusilla mukautustasoilla sekä parannellulla katu- ja stadionpelaamisella.

Mukana koko jalkapallomaailma

Miten tahansa pelaatkin, koe koko maailman peli yli 19 000 pelaajalla, yli 700 joukkueella, yli 100 stadionilla ja yli 30 liigalla – mukaan lukien UEFA Champions League ja Premier League, uusi Barclays FA Women’s Super League ja France D1 Arkema. FIFA 23 -PS5-pelin tarjoama jalkapallokokemus on todentuntuisuudessaan vertaansa vailla.

79,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

79,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus