1. Älykellot
  2. Garmin
  3. Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello

Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello

  • 1,3 tuuman näyttö ja aurinkolataus
  • Seuraa treeniäsi ja pitää sinut kartalla
  • 22 päivän akkukesto

Viikossa on 7 päivää. Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello on todellinen multisport-kello, joka on tarkoitettu niistä jokaiseen. Huippuluokan harjoitusominaisuudet, urheilusovellukset, hyvinvoinnin ja terveyden seuranta. Solar-mallin erikoisuutena aurinkolatautuva kellonlasi.

Iskun- ja vedenkestävä Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykello

Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykellossa on päivitetty sporttinen muotoilu. Kirkas 1,3 tuuman Power Glass -kosketusnäyttö ja 47 mm:n ruostumattomasta PVD-teräksestä valmistettu runko. Älykello on täyttää USA:n armeijan asettamat vaatimukset lämmön-, iskun- ja vedenkestävyydelle.

Solar-mallissa erikoisuutena aurinkolataus

Harrasta enemmän, lataa vähemmän. Garmin Fenix 7 Solar -kellon akku kestää älykellotoiminto päällä jopa 22 päivää tai peräti 73 tuntia GPS-paikannus päällä. Erikoisuutena Solar-mallissa on aurinkolataus, jolla lataat kelloon lisävirtaa. Aurinkolataus toimii, jos käytät kelloa vähintään 3 tuntia aurinkoisena päivänä.

Treenaa tavoitteellisesti ja turvallisesti

Real-time stamina auttaa seuraamaan ja hallitsemaan rasitustasi. Säästä itseäsi liialta rasitukselta lenkin ja kilpailun alkuvaiheessa. GPS-älykellon lajiprofiilissa on erilaisia ajastimia, joilla seuraat HIIT-harjoituksia. Aseta kierrosten määrä, harjoittelu- sekä lepointervallit ja anna palaa!

Fenix 7 -kellossa runsaat kartta-aineistot

Garmin Fenix 7 Solar GPS-älykelloon on esiladattu yli 2000 laskettelukohteen SkiView-kartat ja jopa 42 000 golfkentän värikartat. Jos se ei riitä, lataa kelloon TopoActive-kartat eri puolelta maailmaa. Kartoissa näet maastonmuodot, korkeuserot, huiput, puistot, joet, järvet ja paljon muuta.

Valitse lajisi, Garmin Fenix 7 Solar seuraa treeniäsi

Seuraa suoritustietoja, väliaikoja, matkaa ja korkeutta. Fenix 7 Solarissa on esiladatut lajiprofiilit mm. polkujuoksulle, uinnille, hiihdolle, juoksulle, pyöräilylle, vaellukselle, laskettelulle, golfille, surffaukselle. Maastopyöräilyssä erityiset Grit- ja Flow -tiedot mittaavat vaikeustasoa ja arvioivat laskeutumista. PacePro auttaa pitämään vauhtia yllä ja ClimbPro kertoo reaaliajassa nousut, matkan ja korkeuden.

Lataa sovellukset, kuuntele musiikkia ja käytä lähimaksua

Lataa sovellukset suoraan Garmin Fenix 7 Solar -kelloon. Kuuntele musiikkia ja soittolistoja, noudata ammattilaisten laatimia harjoitusohjelmia ja lataa mukautettuja kellotauluja. Maksa ostokset suoraan kellolla ja käytä Garmin Pay -lähimaksua.

749,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus