1. Älykellot
  2. Garmin
  3. Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello

Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello

  • Multisport-kello aurinkolatauksella
  • Seuraa treeniäsi ja pitää sinut kartalla
  • Jopa 14 päivä akkukesto

Viikossa on 7 päivää. Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello on todellinen multisport-kello, joka on tarkoitettu niistä jokaiseen. Huippuluokan harjoitusominaisuudet, urheilusovellukset, hyvinvoinnin ja terveyden seuranta. Solar-mallin erikoisuutena aurinkolatautuva kellonlasi.

Iskun- ja vedenkestävä Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykello

Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykellossa on päivitetty sporttinen muotoilu. Kirkas 1,2 tuuman kosketusnäyttö ja 42 mm:n runko. Älykello on täyttää USA:n armeijan asettamat vaatimukset lämmön-, iskun- ja vedenkestävyydelle.

Solar-mallissa erikoisuutena aurinkolataus

Harrasta enemmän, lataa vähemmän. Garmin Fenix 7S Solar -kellon akku kestää älykellotoiminto päällä jopa 14 päivää tai 46 tuntia GPS-paikannus päällä. Erikoisuutena Solar-mallissa on aurinkolataus, jolla lataat kelloon lisävirtaa. Aurinkolataus toimii, jos käytät kelloa vähintään 3 tuntia aurinkoisena päivänä.

Treenaa tavoitteellisesti ja turvallisesti

Real-time stamina auttaa seuraamaan ja hallitsemaan rasitustasi. Säästä itseäsi liialta rasitukselta lenkin ja kilpailun alkuvaiheessa. GPS-älykellon lajiprofiilissa on erilaisia ajastimia, joilla seuraat HIIT-harjoituksia. Aseta kierrosten määrä, harjoittelu- sekä lepointervallit ja anna palaa!

Fenix 7S -kellossa runsaat kartta-aineistot

Garmin Fenix 7S Solar GPS-älykelloon on esiladattu yli 2000 laskettelukohteen SkiView-kartat ja jopa 42 000 golfkentän värikartat. Jos se ei riitä, lataa kelloon TopoActive-kartat eri puolelta maailmaa. Kartoissa näet maastonmuodot, korkeuserot, huiput, puistot, joet, järvet ja paljon muuta.

Garmin Fenix 7S Solar seuraa suoritustasi

Seuraa suoritustietoja, väliaikoja, matkaa ja korkeutta. Fenix 7S:ssä on esiladatut lajiprofiilit mm. polkujuoksulle, uinnille, hiihdolle, juoksulle, pyöräilylle, vaellukselle, laskettelulle, golfille, surffaukselle. Maastopyöräilyssä erityiset Grit- ja Flow -tiedot mittaavat vaikeustasoa ja arvioivat laskeutumista. PacePro auttaa pitämään vauhtia yllä ja ClimbPro kertoo reaaliajassa nousut, matkan ja korkeuden.

Lataa sovellukset, kuuntele musiikkia ja käytä lähimaksua

Lataa sovellukset suoraan Garmin Fenix 7S Solariin. Kuuntele musiikkia ja soittolistoja, noudata ammattilaisten laatimia harjoitusohjelmia ja lataa mukautettuja kellotauluja. Maksa ostokset suoraan kellolla ja käytä Garmin Pay -lähimaksua.

749,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

749,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus