1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Horizon Forbidden West -peli PS5:lle
Horizon Forbidden West -peli PS5:lle

Horizon Forbidden West -peli PS5:lle

  • Roolipeliseikkailu täynnä vaikuttavaa toimintaa
  • Laaja ja avoin maailma
  • Kohtaa uudet vaarat

Lyöttäydy Aloyn seuraan Horizon Forbidden West -PS5-pelissä, lähtiessänne kohti majesteettista mutta vaarojen täyttämää rajaseutua, jonne kätkeytyy uusi salaperäinen uhka.

Paluu Horizonin kaukaisen tulevaisuuden maailmaan

Tutki kaukaisia maita, kamppaile kookkaampia ja hämmästyttävämpiä koneita vastaan ja kohtaa uskomattomia uusia heimoja palatessasi postapokalyptisen Horizonin maailmaan kaukaisessa tulevaisuudessa.

Kohtaa uusi uhka Horizon Forbidden West -pelissä PS5:lle

Maa on kuolemassa. Raivoista myrskyt ja päättymättömät vitsaukset riepottelevat ihmiskunnan jäänteitä samalla, kun uhkaavat uudet koneet vaanivat rajojen tuntumassa. Maanpäällinen elämä syöksyy kohti sukupuuttoa, syyn ollessa hämärän peitossa.

Selvitä salaisuudet ja palauta tasapaino maailmaan

Horizon Forbidden West -pelissä PlayStation 5:lle Aloyn on selvitettävä salaisuudet uhkien takana ja palautettava tasapaino maailmaan. Matkallaan hänen on tavattava vanhoja tuttuja, muodostettava liittoumia sotivien ryhmittymien kanssa ja paljastettava muinaisen menneisyyden perintö – ja kaikki tämä samalla, kun hän yrittää pysytellä aina askeleen voittamattomalta vaikuttavan vihollisen edellä.

Upeat PlayStation 5 -ominaisuudet

PS5-konsolin ultranopean SSD-levyn ansiosta nautit nopeista latausajoista ja pikasiirryt ympäri pelin karttaa lähes välittömästi. Koe, kuinka upeat 4K- ja HDR-grafiikat sekä Tempest 3D -äänitekniikka herättävät Horizon Forbidden Westin valtavan maailman eloon. Tunne pelin taistelut ja ympäristöt käsissäsi DualSense-ohjaimen haptisella palautteella. Mukautuvien liipaisinten ansiosta jousen jännitys, heittokoukun veto ja muut varusteet tuntuvat entistä todenmukaisemmilta.

79,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

79,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus