1. Näytöt
  2. Huawei
  3. Huawei MateView 28” -näyttö
Huawei MateView 28" -näyttö
Huawei MateView 28" -näyttö
Huawei MateView 28" -näyttö
Huawei MateView 28" -näyttö
Huawei MateView 28" -näyttö
Huawei MateView 28" -näyttö

Huawei MateView 28" -näyttö

  • 28,2” UHD-näyttö 4K+ -tarkkuudella
  • Koe todelliset värit
  • Metallinen runko

Hämmästy Huawei MateView 28 Ultra HD -näytön upeista yksityiskohdista. 28,2 tuuman Real Color 4K+ -näytössä on 3:2 -kuvasuhteen ansiosta 1,5 miljoonaa pikseliä enemmän kuin tavallisessa 4K-näytössä. Nauti työsi tuloksista ja vapaa-ajastasi suuremmalla näyttöalalla.

Ultra HD -näyttö 4K+ -tarkkuudella: Huawei MateView 28

Tyylikäs, minimalistisesti muotoiltu Huawei MateView 28 tuo eloisuutta suunnitteluprojekteihisi, leffojen katseluun sekä valokuvien muokkaamiseen. Jopa 94 % näyttö-runkosuhde ja 6 mm kehykset varmistavat, että katselet vain näyttöä, et kehyksiä

Värikkäämpää elämää

Elokuvatasoinen 98 % DCI-P3 -väriasteikon ja Delta <2 -väritarkkuuden ansiosta jokainen väri on entistäkin todellisempi. VESA DisplayHDR 400 -sertifioitu näyttö ja jopa 500 nitin kirkkaus varmistavat, että sukellat syviin varjoihin ja häikäistyt kirkkaista sävyistä. Näet jokaisen yksityiskohdan tarkasti.

Tyylikkäässä näytössä langaton kuvansiirto

Langaton projisointi pitää työpöytäsi siistinä. Projisoi kannettavan tietokoneesi näyttö langattomasti Huawei MateView’n näytölle viiveettömästi Full HD -tasoisena. Käytä tabletti piirrosalustana MateView-suunnitteluprojektissasi tai esittele visiosi suuremmalla näytöllä. Kosketa Huawei-puhelimella MateView-näyttöön ja näet puhelimen isolla näytöllä. Käytä haluamasi sovelluksia, katso valokuviasi tai muokkaa tiedostoja hiirellä ja näppäimistöllä.

Yhden johdon taktiikalla Huawei MateView 28 pitää työpöytäsi siistinä

Vähemmän johtoja, enemmän tehokkuutta. Liitä laitteesi MateView-näyttöön yhdellä USB-C-johdolla. Yhdellä johdolla liität tietokoneesi Huawei MateView-näyttöön ja samalla lataat laitettasi sekä siirrät tiedostoja. Samalla yhdistät näytön jalustaan yhdistetyt stereokaiuttimet äänilähteisiin sekä muihin laitteisiin.

749,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus