Huawei Watch 4 4G -älykello
Huawei Watch 4 4G -älykello
Huawei Watch 4 4G -älykello
Huawei Watch 4 4G -älykello
Huawei Watch 4 4G -älykello
Huawei Watch 4 4G -älykello
Huawei Watch 4 4G -älykello
Huawei Watch 4 4G -älykello

Huawei Watch 4 4G -älykello

  • 1,5 tuuman AMOLED-näyttö
  • Jopa 14 päivän akkukesto
  • 4G eSIM yhteydenpitoon

Huawei Watch 4 4G on eSIM-ominaisuudella varusteltu älykello monipuoliseen urheiluun ja arjen aktiviteetteihin. 1,5 tuuman AMOLED-näyttö 3D-lasilla tukee monipuolisia koko näytön kosketustoimintoja. Yli 100 räätälöitävää urheilutilaa oman harjoittelun mukaisesti juoksusta sukellukseen.  

Sporttisen tyylikäs musta Huawei Watch 4 4G -älykello

Kokomustan älykellon ruostumaton teräsrunko 1,5 tuuman AMOLED-näytöllä on kevyt ja painaa vain 47 grammaa. Näytön kehys on aiempaa ohuempi tuoden laajemman kosketuspinnan näyttöön ja monipuolisiin ohjauskosketuksiin. 22 mm leveä musta ranneke sopii ympärysmitaltaan 140-210 mm:n ranteeseen.

Kaksi virrankulutustilaa käytöstä riippuen

Huawei Watch 4 4G:ssä on valittavana kaksi virrankulutustilaa: standardi ja ultrakestävä. Standarditilassa kellon akku kestää jopa kolme päivää eSIM-puheluita, sovelluksien käyttöä ja navigointia. Ultrakestävässä tilassa mm urheilet, tarkkailet terveyttäsi ja soitat bluetooth-puheluja jopa 14 päivän ajan. Lataat kellon akun täyteen tunnissa mukana tulevan laturin avulla.  

Huawei Watch 4 4G eSIM-valmis itsenäiseen toimintaan

Watch 4 -älykellossa on sisäänrakennetut eSIM-sirut, jotka tukevat itsenäistä verkkoyhteyttä. Aktiivisella eSIM:llä voit soittaa puheluita suoraan kellosta ilman puhelinta. Huawei Watch 4 tukee sekä yhtä numeroa, että itsenäistä numeroa, eli voit käyttää puhelimesi numeroa kellossa tai hankkia sille ikioman DNA-liittymän. Kello on yhteensopiva iOS ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa.

Laaja valikoima urheilutiloja monenlaiseen harrastamiseen

Mille lajille sydämesi sykkiikin, Huawei Watch 4 seuraa suoritustasi. Älykello seuraa reittejäsi ja tarjoaa useita ammattimaisia harjoitustiloja, kuten juoksua, pyöräilyä, uintia, vuoristovaellusta ja polkujuoksua. Watch 4 tarjoaa dataan perustuvat mittaristot seuraamaan mm. urheilusuoritusta ja palautumista, mutta myös mittaamaan unenlaatua ja stressikuormitusta.

Watch 4 hyvinvoinnin ja palautumisen seurantaan sekä hätätilanteiden varalle

TruSleep- ja Tru Relax-teknologiat voivat toimia apuna arjen kuormituksesta palautumiseen. Kello osaa tunnistaa kuusi unihäiriötyyppiä ja kerää sinulle dataa ja raportteja unenlaadustasi. TruRelax tarjoaa hengitysharjoituksia stressin ja kehon rauhoittamiseen. SOS-ominaisuudella kellosta voi lähettää SMS-viestejä hätäyhteyshenkilölle vaaran uhatessa tai kaatuessa.

449,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

449,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus