1. Robotti-imurit
  2. iRobot
  3. iRobot Roomba 694 -robotti-imuri
iRobot Roomba 694 -robotti-imuri

iRobot Roomba 694 -robotti-imuri

  • Mahtava teho
  • Patentoitu kolmivaiheinen siivousjärjestelmä
  • Siivoaa kodin huonekaluja väistellen

iRobot Roomba 694 -robottipölynimuri navigoi ja löytää tiensä esteiden ohi sekä huonekalujen alle. Patentoitu kolmivaiheinen siivousjärjestelmä tekee selvää pölystä, liasta ja lemmikkien karvoista. Ohjaa ja ajasta robotti-imuri iRobot Home -sovelluksella.

Fiksu ja kompakti iRobot Roomba 694 -robottipölynimuri

Älykäs iRobot Roomba 694 -robotti-imuri suunnistaa saumattomasti huonekalujen alla ja 2 cm kynnyksien yli. Imuri on vain 9,3 cm korkea, joten se mahtuu mm. sohvan ja sängyn alle. iAdapt-navigoinnin sekä anturisarjansa avulla Roomba löytää tiensä vaivatta esteiden ympäri. Se siivoaa seinänvierustat ja osaa välttää portaat sekä muut pudotukset.

Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä tekee puhdasta jälkeä

Patentoitu kolmivaiheinen siivousjärjestelmä takaa puhtaan tuloksen. Siivousjärjestelmä poistaa pölyn, lian ja lemmikkien karvat lattioiltasi irrotuksen, harjauksen sekä imun yhdistelmällä. iRobot Roomba 694 siivoa perusteellisemmin sieltä, missä siivouksen tarve on suurin. Yhdellä latauksella robotti-imuri siivoaa 60 minuuttia ja akun loppuessa se palaa automaattisesti latausasemaan.

Ohjaa iRobot Roomba 694 -robotti-imuria puhelinsovelluksella

iRobot Home -sovelluksella ohjaat iRobot Roomba 694 -robotti-imuria, helposti ja yksinkertaisesti. Sovelluksella käynnistät siivouksen sekä ajastat siivouksen etukäteen. Tai vaihtoehtoisesti paina vain Roomban Clean-painiketta.

Yksi maailman johtavista siivousrobottivalmistajista

iRobot on yksi maailman johtavista kotitalousrobottien valmistajista. Esitellessään ensimmäisen Roomba-robotti-imurinsa vuonna 2002, yritys loi samalla kotitalousrobottien markkinat. Nykyisin maailmalla on yli 30 miljoonaa Roomba kotitalousrobottia ja iRobotin ansiosta siivoat entistäkin fiksummin, tehokkaammin ja mukavammin. Lisäksi iRobot-imurit ymmärtävät ja puhuvat suomea.

179,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

179,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus